Cătălin Predoiu îi răspunde Rovanei Plumb: PSD să ia o pauză de la "luptele de cocoşi"

| 16 iul, 18:16

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu răspunde, într-un comunicat de presă, scrisorii trimise de liderul interimar al PSD, Rovana Plumb, pe tema Codului Fiscal, spunând că  liberalii aşteaptă "în loc de epistole patetice, un plan de măsuri concrete".

Rovana Plumb le-a trimis, joi, în calitate de "preşedintă interimar" a PSD, o scrisoare liderilor PNL şi UDMR, în care îi îndeamnă să ceară promulgarea rapidă a Codurilor Fiscale.

Cătălin Predoiu a reacţionat, într-un comunicat de presă, la solicitarea liderului PSD.

"PNL cere PSD un plan de măsuri pentru aplicarea Codului fiscal. Doamna Președinte interimar al PSD Rovana Plumb ne scrie scrisori. Sunt mandatat de conducerea PNL să comunic că așteptăm, în loc de epistole patetice, un Plan de Măsuri concrete pentru aplicarea cu succes a Codului Fiscal fără dezechilibrarea bugetului.

PSD să ia o pauză de la "luptele de cocoși" din partid și să comunice ce are de gând să facă pentru: 1) imbunătățirea radicală a colectării veniturilor, 2) combaterea evaziunii fiscale mari, 3) reluarea investițiilor publice oprite, 4) atragerea de investiții private în economie, 5) reforma companiilor de stat falimentate de guvernul Ponta. Noi le spunem și ce să facă, măcar să spună ei, care au la dispoziție aparatul de stat, cum vor să facă și să se apuce de lucruri bine facute măcar în ceasul al 12-lea al guvernării lor", susţine Cătălin Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 22:05
tyrex
Siktir maimuta impaiata, cretin arogant si hot la drumul mare tu ai tupeul sa vorbesti , tu care te dadeai cocosul kurvei nerusinate de Udrea inca din frageda pruncie? Dute drakului si aruncate cu un bolovan de gat in Dunare cretin patentat ce esti, o mizerie umana si un mongoloid mankator de raht cat cuprinde. Dispari jegule locul tau e la Jilava sau la Bellu. Ca asta e tot PDL-ul plin de kriminal si jigodii acum ascunsi in chilotii murdari si urat mirositori ai tradatorilor si gunoaielor de la PNL. Huooooooo avorton uman ce esti. Ciocul mic sau dispari.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ