Cătălin Predoiu: Rectificarea este de fapt o baronizare bugetară

| 28 iul, 12:08

Rectificarea bugetară făcută de Victor Ponta este de fapt o ''baronizare bugetară", susține prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, potrivit căruia Guvernul ia resursele de la investiții și dezvoltarea infrastructurii și le dă "baronilor din PSD".

"Antreprenoriatul și capitalul românesc au nevoie de un Guvern serios care să nu amăgească cu măsuri temporare, care nu pot fi susținute pe termen lung, un Guvern serios care menține pe termen lung cadrul fiscal. Ceea ce vedem însă în rectificarea bugetară făcută de Ponta (de fapt de Dragnea) este de fapt o 'baronizare bugetară'. Guvernul lui Ponta ia resursele de la investiții și dezvoltarea infrastructurii și le dă baronilor din PSD. 'Rectificarea — amețeală' bugetară este o altă dovadă a lipsei de onestitate a Guvernului lui Ponta", precizează Predoiu, într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

De asemenea, el afirmă că solicitarea PNL privind demisia lui Victor Ponta nu este ''stupidă'', așa cum susține premierul în funcție, pentru că acesta nu mai are credibilitate.

"Ponta susține că cererea PNL de a demisiona este 'stupidă'. Fără a-i discuta situația penală, cererea nu este stupidă. Iată de ce: economia are acum nevoie de un Guvern cu credibilitate în lume, care să atragă investiții și sprijin pentru România. Ei bine, Ponta nu mai are credibilitate nici pentru a deschide o gogoșerie în Dubai. Dacă într-adevăr vrea să servească economia României, se retrage de la Guvern, așa cum s-a retras de la șefia PSD. Deocamdată, îi este mai frică de ceea ce îi poate face PSD, decât îi pasă de economia României. De fapt, din ceea ce se vorbește pe culoarele puterii, Ponta ar pleca de la Guvern și mâine, dacă nu i-ar fi frică de ce i-ar face baronii PSD dacă o face'', mai spune Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ