Cătălin Predoiu: Voi cere excluderea lui Emil Boc

| 03 sep, 2014

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a scris miercuri, pe Facebook, ca va cere excluderea din partid a lui Emil Boc, daca fostul premier nu va veni vineri sa explice, in cadrul Biroul Politic National al ACL, gestul sau de a sustine un alt candidat decat Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

"Sunt întrebat de nenumăraţi colegi ce poziţie am faţă de gestul lui Emil Boc de a sprijini un alt candidat decât pe dl. Johannis (vezi link). Reiterez poziţia mea exprimată imediat ce dl Boc şi-a exprimat opţiunea la prezidenţiale.

Îl invit pe dl Boc să participe la BPN reunit ACL care va avea loc vineri la Braşov, înaintea Ligii Aleşilor Locali ACL. Îl invit să vină în faţa colegilor care i-au arătat întotdeauna respect şi să îşi explice şi precizeze poziţia. Dacă dl Boc ne va ignora şi de această dată şi nu va veni, aşa cum ne ignoră de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere în următorul BPN excluderea dlui Boc din PDL", a scris liderul PDL pe Facebook.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ