Elena Udrea îl aşteaptă pe Emil Boc în PMP

| 01 sep, 2014

Preşedintele PMP, candidat la Preşedinţia României, Elena Udrea, a declarat luni, la Băile Felix, că fostul premier democrat-liberal Emil Boc are libertatea să opteze pentru cei cu care a făcut echipă din totdeauna, în condiţiile în care PDL nu mai există.

"Domnul Emil Boc a spus că nu va pleca din PDL, dar am aflat, venind încoace, că deja s-a solicitat, în numele Partidului Democrat Liberal, refacerea contractelor de închiriere pe sediile partidului pe numele PNL. Deci mă întreb, dacă PDL nu mai există, dacă nu cumva oamenii de bună credinţă din PDL, cei care gândesc ca şi noi, cei care ţin la istoria acestui partid, la istoria de victorii a acestui partid, dacă nu cumva este corect şi onest să-şi găsească locul alături de noi, cei care nu am plecat din PDL pentru că nu am mai crezut în oamenii aceia, în echipa aceea, ci am plecat pentru că actuala conducere se dovedeşte, în acest moment, că a desfiinţat Partidul Democrat Liberal, că a dus acest partid pe drumul fără întoarcere al desfiinţării sale', a spus Elena Udrea, în conferinţă de presă.

Citeşte şi: Elena Udrea: VICTOR PONTA nu este în stare de nimic


Preşedintele PMP a precizat că este păcat că s-a ajuns în situaţia ca un partid care a dat de două ori preşedintele României, de trei ori primarul general, care a avut, la un moment dat, toată conducerea statului, 'să dispară azi în umbra PNL'.

'Domnul Boc a spus că nu va pleca din PDL, dar din momentul în care acest partid nu mai există, cred că are libertatea să opteze pentru cei cu care a făcut echipă din totdeauna,' a subliniat Elena Udrea.

Cu acelaşi prilej, ea a dat asigurări că va câştiga alegerile prezidenţiale, deoarece este cel mai bun dintre toţi candidaţii.


'Avem de ales între nişte candidaţi pe care îi ştim. Sunt cel mai bun dintre candidaţii înscrişi în această competiţie. Din noiembrie, continuăm la Cotroceni', a declarat Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Ea a declarat că se află într-o vizită în Bihor pentru a se întâlni cu colegii de partid dar şi în precampanie electorală, pentru a afla opiniile oamenilor, dar şi pentru a aduce în atenţia lor realizările fiecăruia dintre cei care vor candida la prezidenţiale.

'Cred că dincolo de cuvintele pe care le spun, de felul în care vin să vă ceară susţinerea, este important ca aceştia să poată să spună românilor ce au făcut, în trecutul lor, în viaţa lor, când au avut o funcţie publică, ce au făcut pentru oameni, pentru ţară. Cred că acest criteriu este cel care va departaja candidaţii şi va da învingătorul în alegerile prezidenţiale, cele mai importante pentru România de acum în zece ani, pentru că în funcţie de rezultatul votului, România are opţiunea să se întoarcă în perioada din 2000-2004, într-o Românie a succesorilor lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu sau are şansa să continue procesul de modernizare, de reforme, în domeniile cheie în care au început în ultimii zece ani', a spus fostul ministru al Dezvoltării.

Ea a susţinut că, în mandatul său, nu a fost judeţ în care să nu se aloce cel puţin o sută de milioane de euro şi că numai la Bihor au fost 170 de milioane de euro, din care 105 milioane din fonduri europene.

'Despre domnul Iohannis, trebuie să aflăm dânsul cine este, pentru că nu prea ştim în ultimii zece ani ce a făcut, iar în cazul lui Victor Ponta, va fi scurtă prezentarea: nu a făcut nimic pentru ţară. Dacă discutăm însă ce a stricat în România, avem o mulţime de subiecte: de la creşteri de taxe şi impozite, la măsuri prin care a reuşit să crească şomajul; de asemenea, ratarea obiectivului de a atrage fonduri europene şi cu 27% mai multe firme care s-au închis în primele şapte luni în acest an decât anul trecut,' a afirmat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ