Elena Udrea: VICTOR PONTA nu este în stare de nimic

| 01 sep, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidenţiale, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta, pentru faptul că acesta doar s-ar plimba prin China şi şi-a achiziţiona tablouri şi mobilier, cum ar fi făcut şi fostul premier PSD Adrian Năstase.

'Victor Ponta se plimbă prin China, probabil că îşi cumpără, după modelul Adrian Năstase, mobilier, tablouri, pentru că altceva nu face pentru România. Ne-a promis acum doi ani un plan de colaborare economică pe termen lung cu China, nu s-a întâmplat nimic bun de atunci, au fost numai vorbe goale, n-au venit investiţiile chinezilor în ţara noastră, în schimb dânsul merge foarte des acolo, îi place să viziteze China', a declarat luni, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, Elena Udrea.

Citeşte şi: FOTO Victor Ponta şi soţia, la Marele Zid Chinezesc

Aceasta a mai spus că Victor Ponta şi guvernul său nu se ocupă de crearea de locuri de muncă şi de atragerea de fonduri europene. 'În afară de vorbe, de promisiuni, Victor Ponta nu este în stare de nimic', a afirmat Elena Udrea, vorbind în context de un proiect pe care PMP îl propune pentru crearea de locuri de muncă pentru disponibilizaţii de la Mechel Câmpia Turzii.

Europarlamentarul PMP Siegfried Mureşan a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că este vorba de un proiect care vizează crearea, pentru disponibilizaţii de la Mechel, de locuri de muncă finanţate din fonduri europene.

El a precizat că proiectul urmează să fie votat pe 11 septembrie în Comisia de buget a Parlamentului European.

'Este vorba de alocarea a 3,5 milioane de euro pentru ajutorarea lucrătorilor care au fost disponibilizaţi de la Mechel Câmpia Turzii. (...) Obiectivul este ca 1.000 de oameni să fie ajutaţi', a precizat europarlamentarul PMP.

Citeşte şi: Elena Udrea: Sunt un candidat mai bun decât Iohannis, decât toţi ceilalţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ