Gest deosebit făcut de ELENA UDREA pentru o femeie sinistrată

| 31 aug, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, va dona suma de 10.000 lei unei femei sinistrate din satul Siteşti, aparţinând oraşului Novaci, a cărei casă a fost complet distrusă de inundaţiile produse la sfârşitul lunii iulie.

Elena Udrea a revenit duminică seară la Novaci şi s-a întâlnit cu persoanele afectate de inundaţii, aceasta efectuând prima vizită în zonă la mijlocul lunii august.

Ea a declarat că o va ajuta pe femeia a cărei casă a fost luată de ape cu suma de 10.000 lei, banii fiindu-i necesari Irinei Mailat pentru cumpărarea unui imobil dezafectat şi care va fi reabilitat cu ajutorul membrilor PMP care deţin firme de construcţii. În prezent, Irina Mailat, împreună cu fiica sa minoră, locuiesc într-un modul şi mai au nevoie de 10.000 lei pentru a putea achiziţiona o casă părăsită, femeia având deja strânşi alţi 10.000 lei.

'O să facem o donaţie cu diferenţa de sumă pentru a putea achiziţiona casa, să vedem dacă negociem cu proprietara, doamna spune că ar mai fi nevoie de 10.000 lei, după care o firmă de construcţii dintre societăţile colegilor noştri să vină şi să o ajute să repare casa. O vor ajuta şi cei de la organizaţia locală şi sperăm că şi vecinii dau o mână de ajutor astfel încât să se poată muta, să nu o prindă frigul pe domnişoara acolo, stând într-o baracă, să poată să meargă la şcoală, să poată să înveţe, nu să se gândească că nu are unde să doarmă. Banii o să îi donez eu şi restul va ajuta partidul, cu materiale de construcţii şi forţă de muncă', a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a fost însoţită la Novaci de preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, şi de secretarul general adjunct al partidului, Gelu Vişan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 2014
ovi
Pe bune?
Cum naiba pana acum nu a miscat nici un deget sa ajute pe nimeni si dintr-o data,acum in prag de alegeri prezindentiale,dintr-o data si-a descoperit latura samariteana?A renuntat la o posetuta de firma si a ajutat o femeie amarata.Gigi Becali a ajutat sute de oameni aflati in situatii dificile si uite unde a ajuns...probabil aceasta a fost cauza pentru care Elena Udrea nu a facut pana acum acest gest...sa nu ajunga si ea la mititica...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ