Elena Udrea: Contează foarte mult că Emil Boc este alături de mine

| 29 aug, 2014

Elena Udrea s-a declarat încântată că este susţinută de Emil Boc în campania electorală şi că, deşi deocamdată sunt în partide diferite, au acelaşi proiect.

Elena Udrea: "Este unul dintre cele mai importante momente, cel în care domnul prim-ministru Emil Boc şi-a exprimat sprijinul pentru candidatura mea. M-am bucurat, pentru că am făcut echipă în guvern, am făcut echipă politică, am fost împreună de-a lungul ultimilor şapte ani, în momentele importante prin care am trecut fie cu guvernarea, fie în PDL şi cred că acest parteneriat este unul solid şi este bazat pe argumentele unei colaborări care a avut rezultate foarte bune pentru comunităţi atunci când această colaborare a fost la guvern şi a avut rezultate electorale foarte bune atunci când ea a însemnat o echipă care a mers împreună în bătălii electorale. La fel suntem şi acum, mergem împreună în această competiţie care înseamnă câştigarea Preşedinţiei României şi va fi o victorie nu a Elenei Udrea, nu a lui Emil Boc, va fi o victorie a românilor, pentru că este nevoie ca la Cotroceni să vină un om care să fie în stare să facă ceva pentru România', a afirmat Elena Udrea.

Citeşte şi: Emil Boc: Voi face tot ce îmi stă în putinţă să sprijin candidatura Elenei Udrea

Ea a adăugat că nu vede vreo problemă în faptul că Emil Boc o susţine deşi este în alt partid.

'Pentru moment partide diferite, aşa s-au întâmplat lucrurile, însă şi eu, şi domnul prim-ministru Emil Boc am rămas în acelaşi proiect care înseamnă modernizarea României, democratizarea instituţiilor, democratizarea reală a societăţii, opoziţie la riscul de a omorî democraţia de către actualul guvern, dezvoltarea ţării. Este un proiect în care de la început am fost împreună şi am rămas împreună şi acum. Este un sprijin care înseamnă acţiuni concrete, nu doar declaraţii, şi contează foarte mult că domnul Emil Boc este alături de mine în această confruntare electorală, cea mai mare de acum în următorii 10 ani în România. Suntem oricum o echipă, indiferent în ce partide ne aflăm în acest moment', a subliniat liderul PMP, Elena Udrea.

Citeşte şi: Planul Elena Udrea - candidatul PMP pentru Cotroceni intră în linie dreaptă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ