Ludovic Orban: Solicitarea Elenei Udrea ca Iohannis să se retragă din cursa electorală este impertinentă

| 28 aug, 2014

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că solicitarea Elenei Udrea ca liderul PNL Klaus Iohannis să se retragă din cursa electorală este 'impertinentă' şi este o 'obrăznicie'.

'Să îi ceri unui candidat care în toate sondajele de opinie beneficiază de o susţinere electorală de peste 30%, să ceri lucrul acesta tu, Elena Udrea, care nu ai până astăzi nici 6% intenţie de vot în sondajele de opinie mi se pare o obrăznicie, mi se pare o solicitare impertinentă. Cred că doamna Udrea chiar dacă astăzi a beneficiat de susţinerea domnului Cristian Diaconescu, pentru că nu ştiu dacă pe lângă susţinerea domnului Diaconescu mai beneficiază de susţinerea altcuiva, doamna Elena Udrea ar trebui să reflecteze cu seriozitate dacă vrea sau nu vrea să se facă de râs în această campanie prezidenţială', a spus Orban.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi că ar fi bine ca preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale, să o susţină la aceste alegeri şi a susţinut că Iohannis nu va intra în turul doi al scrutinului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 aug, 2014
El Condor
Partid manuit si abandonot inamicului
Pnl-ul si-a facut -o cu mana lui (lucru manual). Odata ce antonescu si-a vazut sotia pe functia pe care i-a dorit-o, a aratat ca-l doare-n sufix de alianta si partidul pe care l-a bacit (basit) si s-a retras incetisor, la locuri cuminti si calme de cetatean umil, vazandu-si in continuare de somnul imbecil. Nu a uitat sa treaca, fara prea mari eforturi, comanda unuia care, in ochii lumii avea sanse de peste 80% sa fie conducator de turma, dar s-a dovedit ca si acesta este un inutil, prinzand cu seriozitate gustul neadevarului, tradarii si pupinbasismului. Acum, inainte de luptele finale, prin partidul aliat tradator de tara(ca de altfel si mai sus numitii "presedinti"), urmeaza ca si acesta sa lase "fraiele" prostituatei prezidentiale cu "veleitati maxime in toade domeniile", dar iubitoare de prostia crasa a cameleonului, cheltuitoare si deturnatoare de bani "moca" europeni, buna doar la fuga de puscarie ( unde se pare ca, in final (dar nu la sfarsit) isi va odihni, pentru o periada buna din viata, neuronul sticlos. Pacat de adevaratii membri PNL, care, pe principiul :"capul plecat sabia nu taie", vor ajunge in scurt timp in randul "partidelor istorice" (adica in uitare). Cea mai buna sansa pentru ei este sa treaca la pupatul labei blondei de la crotoceni si inscrierea in partidul masturbatorilor poponari (intelectuali de diplome) care ii asteapta cu brarele deschise .
29 aug, 2014
JOSE MANUEL BAROSSO
beţiv de dreapta
beţivul ăsta de orban care provoacă accidente este mână in mână cu mârlanul de la cotroceni ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ