Atitudinea lui Iohannis față de case și copii trădează o problemă de caracter

| 29 aug, 2014

Această atitudine față de copii, considerați a fi piedici pe drumul îmbogățirii, explică de ce Iohannis este atât de calm și indiferent când i se aduce aminte de adopțiile pe care le-a intermediat la începutul anilor `90.

Cu cât ne apropiem mai mult de data primului tur al prezidențialelor, cu atât Klaus Iohannis face mai multe greșeli care îi trădează cu adevărat caracterul. Ultima greșeală din această serie a fost scăparea cu casele și copiii. Nu poți să te visezi președinte, dar să prețuiești mai mult o casă decât un copil. Nu poți să spui că în timp ce restul oamenilor au turnat un plod și au cheltuit apoi cu el, eu am preferat sa investesc. Adică toți românii cu copii sunt fraieri, că în loc să investească în imobiliare, au investit în viitorul țării, în educația copiilor lor.

Până acum lui Iohannis i se spune „neamțul”. Cred că mult mai potrivit ar fi „robotul”, pentru că dă dovadă de lipsa oricărui sentiment. Plus că pare a fi teleghidat de Traian Băsescu. Această atitudine față de copii, considerați a fi piedici pe drumul îmbogățirii, explică de ce Iohannis este atât de calm și indiferent când i se aduce aminte de adopțiile pe care le-a intermediat la începutul anilor `90. Normal că nu îi pasă de ce s-a ales cu acei copii, dacă au ajuns într-o familie cumsecade sau dacă au fost folosiți ca „piese de schimb”, atât timp cât pentru el copiii sunt o povară, nu o bucurie.

Citeşte şi: O intrebare pentru Klaus Iohannis

Oare ce s-ar fi întâmplat cu Ministerul Educației, dacă în 2009 Iohannis ar fi fost numit premier? Probabil, pe modelul clanului Cârpaci, Klaus Iohannis și-ar fi retrocedat vreo două școli, iar în rest, cât de inspector școlar a fost el în trecut, Educația tot n-ar fi primit prea mulți bani. Pentru că, nu-i așa, ce atâta cheltuială cu școala asta, mai bine încă o casă. Ce să mai zic de maternități, acolo cu siguranță nu s-ar fi făcut vreo investiție.

Dacă românii l-ar vota pe Iohannis ca președinte, acesta ar putea fi considerat un act de sinucidere națională. Într-o țară cu grave probleme în ceea ce privește natalitatea și sporul natural, să ai un președinte căruia nu îi pasă de copii și care preferă investițiile imobiliare ar însemna condamnarea poporului român.

Dacă nici măcar un pui de om nu-l înduioșează pe Iohannis, atunci ce o face?

Citeşte şi: Klaus Iohannis – abordare şocantă despre cei care au copii: au pierdut ocazia să fie bogaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ