Victor Ponta îl taxează pe Klaus Iohannis după declaraţia despre case şi copii

| 29 aug, 2014

Victor Ponta a declarat, vineri, că nu casele sunt cea mai importantă investiţie pe care trebuie să o facă un om în viaţă, ci copiii. Ponta l-a taxat astfel pe Klaus Iohannis, care a declarat recent că, în timp ce alţii au investit în copii, el a ales să investească în imobile.

Victor Ponta a distribuit, vineri, la Alexandria cheile unor microbuze şcolare mai multor primari din Teleorman.

"Cât timp voi fi nu doar prim-ministru, cât timp voi fi părinte, cred că cea mai importantă investiţie pe care trebuie să o facă un om în viaţă sunt copiii, nu cred că sunt casele. Cred că sunt copiii cea mai importantă investiţie şi e singurul lucru care rămâne după noi pe lume", a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta candidat. De ce este favorit VICTOR PONTA în cursa pentru Cotroceni

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat recent că a obţinut cele şase locuinţe din declaraţia sa de avere în urma unor investiţii din partea sa şi a soţiei, cu scopul de a "avea ceva pentru bătrâneţe", în condiţiile în care nu are copii şi prin urmare nu a investit în educaţia acestora.

Mai multe, pe romaniatv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 aug, 2014
Mihaela
opinie
Ponto, sa stii un lucru: Klaus Iohannis nu are copii pentru ca nevasta sa Carmen nu poate sa faca copii. Nu e fertila. Klaus insa nu a parasit-o, ci a iubit-o in continuare chiar si asa. Bravo lui! E un gentleman! Nu sunt multi barbati care au atat loialitate si respect cu de nevestele lor.

Tu, in schimb, ti-ai parasit nevasta gravida in luna a 7-a pentru a te cupla cu fata sefului. Prin divortul tau, copii tai au fost privati de sansa de a trai intr-o familie normala si vor suferi toata copilaria lor din cauza asta, asa cum sufera toti copiii din familii destramate.

Da, Klaus Iohannis nu are copiii. Insa el in mandatul sau de primar a adus investitori si a creat locuri de munca. Atfel, multi parinti au gasit un loc de munca in orasul lor si nu au fost nevoiti sa-si caute de lucru in strainatate departe de familie si copii. Copiii aceia sunt mai fericiti decat copiii tai!

Si inca ceva:nu ii spune omului ce sa faca cu banii lui. Nici el nu iti spune tie ce sa faci cu banii tai

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ