Elena Udrea: VICTOR PONTA are tentaţia de a încălca statul de drept şi democraţia

| 30 aug, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, consideră că premierul Victor Ponta este supus tentaţiei de a încălca statul de drept şi democraţia din România, o dovadă în acest sens fiind ordonanţa de urgenţă privind aleşii locali, adoptată de Guvern.

'Avem de luptat cu un adversar politic în această campanie care este în stare să reinstaureze un comunism cu un potenţial mult mai negativ decât se putea întâmpla în 1992 în alegerile în care a câştigat Ion Iliescu. Ultimul gest al lui Victor Ponta de a încerca să îşi atragă de partea sa primari de la celelalte partide, în speranţa că va câştiga Preşedinţia României cu voturile aduse de aceştia, arată tentaţia pe care o are de a încălca statul de drept, de a încălca democraţia', a spus aceasta, sâmbătă, la Parlament, în timpul Colegiului Naţional al PMP, în care s-a semnat protocolul constituirii alianţei politice PMP-PNŢCD.

Elena Udrea a adăugat că PMP, împreună cu PNŢCD, poate învinge în alegeri 'neo-comuniştii' reprezentaţi de către Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR în alegerile prezidenţiale.

'Tentaţia lui Victor Ponta o vedem de cel puţin doi ani încoace, de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din vara lui 2012 şi am avut nenumărate dovezi că Victor Ponta nu are niciun fel de respect pentru aceste valori. De aceea lupta noastră nu va fi una uşoară, însă, bazându-ne pe fermitatea dvs., a celor din PNŢCD, pe experienţa noastră de lucru cu PSD, cu Victor Ponta, cred că succesul nostru în faţa neo-comuniştilor acestora este garantat', a mai spus aceasta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ