Victor Ponta: Niciun om din această ţară nu este slavul politrucilor Blaga, Iohannis, Udrea

| 29 aug, 2014

Victor Ponta a declarat vineri, în timpul unei vizite în Teleorman, că Elena Udrea, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga ştiu să facă doar scandal şi că niciun om din ţară nu ar trebui să fie sclavul acestora.

Victor Ponta: "Am văzut că ieri grupul acesta de politruci, politrucul este un termen pe care îmi permit să îl folosesc de la domnul Iohannis, grupul ăsta de politruci Blaga, Iohannis, Udrea ne-au arătat foarte clar ce ştiu ei să facă. Ei ştiu să facă scandal, ei ştiu să ne pârască pe la ambasade, să facă plângeri penale. Deci politrucii Blaga, Iohannis, Udrea ne-au arătat ce ştiu ei să facă şi ce vor ei să facă în continuare, scandal, ceartă. Nu vreau să mă gândesc ce ar fi însemnat dacă spuneam noi vreodată că îl băgăm în închisoare pe Avocatul Poporului, cum ţipa doamna politruc Udrea sau cum ţipă ceilalţi. Eu vreau să ne facem datoria faţă de români, vreau să spun că niciun om din această ţară nu este slavul politrucilor Blaga, Iohannis, Udrea şi că oamenii au de ales între noi cei care facem, de aceea am accentuat acest nou slogan de la Teleorman 'Fă, Ponta! Fă, Dragnea!'. Noi facem lucruri, iar ei ţipă, strigă. Pur şi simplu cred că ne-am săturat cu toţii de această ipocrizie a politrucilor. Vă daţi seama cine protesta împotriva migraţiei politice? Domnul Iohannis care a candidat la Frontul Democrat German şi acum e PNL, domnul Boc care a candidat la PDL şi acum e PMP şi mi se pare că era şi domnul Chiliman de la sector 1 care a candidat la PNL şi acum e PDL', a afirmat Victor Ponta, în timpul unei vizite în judeţul Teleorman.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, sătenilor afectaţi de inundaţii: Îmi spuneţi "fă, Ponta" şi facem ce trebuie!

Şeful Executivului a pus accent şi pe proiectele benefice pentru fiecare comunitate care nu sunt duse la îndeplinire din cauza blocajelor politice din administraţia locală. El s-a referit la cele două proiecte de hotărâre dezbătute în ultima şedinţă a consilierilor locali din Alexandria, pentru consolidarea digului şi modernizarea stadionului. Proiectele nu au trecut de votul majorităţii consilierilor locali deoarece atât consilierii de la PDL, cât şi cei de la PNL nu au votat pentru aprobarea acestora.

'Noi avem obligaţia să asigurăm interesele României pe plan internaţional şi pe plan regional, să facem treabă în ţară, diguri, proiecte, să deblocăm foarte, foarte multe proiecte care sunt blocate şi v-am dat exemple că sunt la Alexandria cu două proiecte importante, dar la fel se întâmplă în toată ţara. Nu vă spun că la Bucureşti din cauza blocajului din Consiliul General avem un proiect extrem de important, cel legat de termoficare, de fuziunea între Elcen şi Radet, care nu poate să meargă mai departe. La fel proiectul cu parcul Văcăreşti este blocat din lipsa funcţionării consiliului', a declarat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ