Emil Boc: Voi face tot ce îmi stă în putinţă să sprijin candidatura Elenei Udrea

| 29 aug, 2014

Emil Boc a declarat din nou că că susţine candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale din noiembrie, argumentând că este cel mai potrivit contracandidat pentru Victor Ponta şi că îi cunoaşte bine calităţile care o fac un adversar redutabil.

Emil Boc a declarat, vineri, că sprijină candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale din toamnă.

"În această campanie, aşa cum am declarat din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cât pot, să sprijin candidatura doamnei Elena Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit, e un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională şi centrală, e un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, este un om care se ţine de cuvânt şi, nu în ultimul rând, e un om care poate să-l bată pe Ponta', a afirmat Emil Boc.

Citeşte şi: Emil Boc: O susţin pe Elena Udrea la prezidenţiale. Este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

El a susţinut că Elena Udrea va câştiga alegerile prezidenţiale şi că PSD va trece în opoziţie anul viitor.

'Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta, pentru ca PSD să rămână în opoziţie la nivel de instituţie prezidenţială şi în opoziţie după ianuarie 2015, după câştigarea de către doamna Udrea a alegerilor prezidenţiale. De aceea, eu, cât pot şi cu ce ştiu, voi fi alături de doamna ministru; mi-a fost membru în cabinet, deci merg pe mâna ei pentru că ştiu ceea ce poate şi ceea ce face', a conchis fostul premier Emil Boc.

El a fost prezent vineri, alături de liderul PMP, Elena Udrea, la deschiderea oficială a Zilelor municipiului Turda. Printre alţii, la deschiderea oficială au mai fost prezenţi ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, europarlamentarul PDL Daniel Buda, mai mulţi parlamentari clujeni şi oficialităţi judeţene şi locale.

Citeşte şi: Elena Udrea: Contează foarte mult că Emil Boc este alături de mine

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ