Elena Udrea se vede la Cotroceni: Voi forma un guvern cu oameni de viziune

| 01 sep, 2014

Liderul PMP, Elena Udrea, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale, a declarat luni, la Băile Felix, că, dacă va câştiga alegerile din noiembrie, va schimba Guvernul Ponta cu oameni care nu învaţă meserie în Palatul Victoria.

"Voi schimba Guvernul Ponta. Voi forma un guvern cu oameni de viziune, cu oameni de bună credinţă, care înţeleg economie, oameni care au mai făcut ceva în viaţa lor şi nu, din prima dată, să înveţe, să practice o meserie direct la Palatul Victoria, şi cu oameni care au demonstrat în trecutul lor, chiar şi în cariera privată, că sunt în stare să facă ceva. Este nevoie de oameni care să fie în stare să construiască în această ţară', a afirmat Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Ea a spus că, după alegerile prezidenţiale, România trebuie să intre într-o altă etapă, o etapă de construcţie.

'Domnul Ion Iliescu a protejat sistemul comunisto-securist; domnul Constantinescu s-a declarat învins de acest sistem; de zece ani, preşedintele actual se luptă cu acest sistem, desigur, nu singur, a reuşit să consolideze instituţii care i-au rămas alături, şi acest sistem, putem spune, că a fost învins, ultimul mare securisto-comunist fiind domnul Voiculescu', a susţinut liderul PMP.

Citeşte şi: Elena Udrea îl aşteaptă pe Emil Boc în PMP

Ca urmare, a afirmat Elena Udrea, guvernul are nevoie de oameni care să construiască în această ţară, deoarece sunt atât de multe lucruri de făcut, de la construirea unei infrastructuri de orice fel - 'mai sunt localităţi care nu au apă, nu au canalizare, nu au curent electric' - până la nevoia de a construi o coeziune socială.

'Cred în proiectul unei Românii frumoase. O Românie frumoasă înseamnă o Românie care îşi pune în valoare resursele naturale pe care le are, resursele umane pe care le are, în aşa fel încât să ne fie tuturor drag să trăim aici, acasă, şi să nu ne gândim în fiecare moment dacă avem un viitor în România sau trebuie să ne găsim viitorul oriunde afară. Cred că este momentul unei astfel de Românii. Pentru asta este nevoie de oameni care să fie în stare să facă ceva' a spus liderul PMP.

Elena Udrea a afirmat că 'România are nevoie să meargă mai departe cu un lider capabil să mişte ţara înainte, iar lucrul acesta este uşor de văzut, de apreciat, în funcţie de realizările fiecăruia'.

'Eu poate vorbesc mai repede, domnul Iohannis poate vorbeşte foarte rar, domnul Victor Ponta poate este mai şugubăţ. Nu contează cum vorbim, ce spunem, contează ce a făcut fiecare', a conchis Elena Udrea.

Tag-uri: elena udrea, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ