Cateodata, lui Ludovic Orban trebuie sa i se aminteasca cine si ce este

| 26 noi, 2014

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban, intrat într-un con deranjant de umbră de când s-au împuținat ocaziile de balalaică și strigături electorale cu public, a făcut o sforțare la microfonul Parlamentului și a cerut demisia premierului Victor Ponta. Punct ochit, punct lovit, căci dacă atenție și-a dorit, aia a primit. Răspunsul la acuzele acestuia că premierul ar trebui să facă închisoare pentru împiedicarea votului românilor din diaspora, răspunsul lui Victor Ponta a venit din rever.

”Aș vrea să luăm decizii foarte bune, nu așa cum ne propun toți bufonii, care nu caută decât ceartă și scandal. Românii au plecat din România în perioada 2006-2007 pentru că atunci erau unii miniștri furau cu sutele de milioane de la Transporturi. Cum a zis Blaga în 2009, că Ludovic Orban ar trebui arestat. Ei bine, nu a fost arestat și este un bufon! Nu vreau să transformăm totul într-o bufonerie sau un concert cu chitări.Unii bufoni, noroc că au fost pe lista USL, că altfel nu ar fi fost aici în Parlament”, a replicat Victor Ponta.

Revenind la un ton mai serios, să precizăm că disfuncționalitățile de la unele secții din diaspora au fost și pentru că, în termenii lui Orban, nimeni nu a vrut să facă închisoare. Opiniile au fost cât se poate de împărțite atunci, unii spunând că Guvernul ar trebui să dispună secții suplimentare prin autoritatea Ministerului de Externe, alții insistând că răspunderea pentru așa ceva, în cel mai strict și clar sens al legii, revenind doar BEC. Orice secție suplimentară deschisă de Guvern și nu de BEC ar fi putut duce la invalidarea votului. În momentul de față, așa cum a subliniat în fața Parlamentului chiar premierul Ponta, alegerile prezidențiale din acest an sunt singurele la care nu au fost lansate acuzații de fraudă electorală.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2014
nidacov
elena
duduia elena...dar cum ramane cu cererile ambasadorilor de suplimentare a sectiilor de votare ? toate au numar de inregistrare la MAE...unele chiar din vara...e ?
26 noi, 2014
viorel
Orban crede ca am uitat cand a lovit cu masina o tanara si a fugit dela accident pentru ca se intorcea dela o petrecere si nu a vrut sa fie controlat daca a baut.
26 noi, 2014
ion
Cine a organizat alegerile si a boicotat votul din diaspora,incalcand dreptul Fundamental intr-o democratie si intr-un stat de drept,ambasadorii avertizand cu mult timp ca vor fi mult mai multi la vot ,inainte de campania electorala, premierul dand ordin sa fie ignorate aceste avertizari,chiar si intre cele doua tururi intentionat nu a facut NIMIC sa rezolve problema ,TREBUIE SA PLATEASCA PENAL ! Politic a platit candidatul,dar PENAL va plati premierul si cei doi ministri de externe care au executat ordinele de partid ! Daca candidatul nu platea pretul politic ,ce s-ar fi intamplat? Se instaura Victatura??? Ieri Pungesti-ul...azi DIASPORA... maine ce urma??? Cenzura presei,internetului..politie politica pentru aruncarea in puscarii a celor care se impotriveau Dictaturii MAFIOTE????
JOS MAFIA SI IMPOSTURA !!!
Iar articolele scrise de asa-zisi "jurnalisti" ,cozi de topor ai patronului puscarias sunt de tot r... ! Hai PA !
26 noi, 2014
dan slugarescu
În momentul de față, așa cum a subliniat în fața Parlamentului chiar premierul Ponta, alegerile prezidențiale din acest an sunt singurele la care nu au fost lansate acuzații de fraudă electorală.

si intreb eu:Procurorul General vorbea de niste acuzatii,de niste posibile dosare penale,de niste posibile infractiuni...
niste oamenii au fost impiedicati sa voteze...
vinovatul sa plateasca

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ