Cazul de la VASLUI: Apar primele concluzii ale anchetei procurorilor: A fost o GRAVĂ neglijenţă!

| 27 iul, 16:35

Ingrid Botezatu, procurorul de şedinţă al Judecătoriei Vaslui, care nu a făcut contestaţie la decizia judecătoarei de a-i elibera din arest pe tinerii acuzaţi de viol, şi-a exercitat funcţia cu gravă neglijenţă. Aceasta este concluzia la care a ajuns Pachetul General, în urma efectuării unui control la Parchetul pe lângă Judecătoria Vaslui.

Apar primele concluzii după controlul efectual la sediul Parchetului din Vaslui de către o echipă a Parchetului General.

Ingrid Botezatu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui și procuror de ședință, şi-a exercitat funcţia cu gravă neglijenţă. Mai exact, aceasta nu a verificat, în termenul prevăzut de lege, legalitatea şi temeinicia deciziei din 2 aprilie 2015, când Judecătoria Vaslui a înlocuit arestul preventiv al tinerilor din Vaslui cu o formă mai uşoară de pedeapsă. 

Parchetul General a trimis Instecţiei Juduciare rezultatele controlului de la Vaslui, urmând ca vinovaţii să plătească pentru faptele lor.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ