PINALTI află dacă scapă de puşcărie. Ce a declarat avocata lui

| 15 apr, 11:16

Avocata acestuia a declarat că speră ca Gheorghe Ștefan să fie cercetat în libertate, starea de sănătate a acestuia fiind precară.

„Sper ca azi se va respinge aceasta contestatie. Toata lumea este oprimista. Are  șase luni de arest, este o perioada excesiva. Starea de sanatate este precara. A recunoscut doar traficul de influenta , spune ca nu a primit banii”, a declarat apărătoarea acestuia.

Gheorghe Ștefan află azi dacă va scăpa de arestul preventiv.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis, marțea trecută, în Săptămâna Mare, ca fostul primar din Piata Neamt, Gheorghe Stefan, supranumit Pinalti, poate merge acasa. Magistratii au inlocuit masura arestului preventiv din dosarul Microsoft cu arestul la domiciliu.

Citeşte şi: PINALTI, decizie ULUITOARE luată din spatele gratiilor. S-A TERMINAT!

Decizia nu a fost definitiva, iar procurorii DNA au depus o contestatie la hotararea instantei supreme. Gheorghe Stefan a demisionat, la sfarsitul lunii martie, din functia de primar al orasului Piatra Neamt, dupa ce fusese suspendat din aceasta poziție. Gheorghe Stefan are numeroase probleme de sanatate, care s-au agravat in perioada arestului preventiv, adica din 29 octombrie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ