Mama unui politician a făcut preinfarct când a aflat că fiul ei e cercetat de DNA

| 15 apr, 15:24

Procurorii DNA au descins miercuri dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean Iaşi. Anchetatorii vizează un contract de promovare a judeţului pentru care s-au făcut plăţi ilegale, în ciuda faptului că nu a fost respectat contractul. Implicat ar fi, potrivit unor surse judiciare, şi vicepreşedintele CJ Iaşi Alin Aivănoaiei.

Alin Aivănoaei a ieşit din sediul CJ Iaşi în jurul orei 12.20. Potrivit presei locale, el le-a spus jurnaliştilor prezenţi că mama lui a făcut preinfarct când a aflat că fiul ei este vizat de DNA şi că se duce să o liniştească. Aivănoaei este cel care a semnat recepţia finală la contractul verificat de DNA.

Procurorii DNA au plecat de la sediul CJ Iaşi la ora 12.30, cu două cutii de documente. Aceştia au refuzat să facă declaraţii, iar potrivit unor surse juridice nicio persoană nu va fi reţinută deocamdată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ