Cristian Adomniței: Îmi doresc ca adevărul să iasă la suprafață în cazul anchetei DNA la CJ Iași

| 15 apr, 19:52

La fel ca instituțiile judiciare ale statului român, îmi doresc ca adevărul să iasă la suprafață, afirmă președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, într-o declarație de presă difuzată miercuri referitoare la perchezițiile efectuate de procurorii anticorupție la sediul instituției.

Aflat la Bruxelles pentru a lua parte la ședința Consiliul Regiunilor, Cristian Adomniței spune că are încredere în actul de justiție și susține orice acțiune care conduce la elucidarea situației anchetate de DNA la Consiliul Județean Iași.

"Toată munca din ultimii trei ani a administrației pe care o conduc este umbrită de acest eveniment și, tocmai de aceea, îmi doresc să vedem cât mai repede rezultatele anchetei. Rămân atașat angajamentului de a transforma Iașiul într-un oraș cu adevărat european", afirmă Cristian Adomniței în declarația de presă, conform Agerpres.

Procurorii DNA au efectuat miercuri 21 de percheziții, 19 dintre acestea fiind la sediul Consiliului Județean Iași. Perchezițiile DNA au fost făcute la birourile unor șefi ai Direcției Economice, Serviciului financiar contabil, Direcției Achiziții. Procurorii anticorupție au ridicat de la sediul CJ Iași mai multe documente și calculatoare. Ei urmăresc fapte comise în perioada 2013-2015, când s-ar fi derulat un proiect ce viza promovarea Iașiului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ