Ce a purtat Daciana Sârbu în Parlamentul European. Gestul său a surprins pe mulţi

| 12 feb, 18:37

Daciana Sârbu a surprins plăcut, miercuri, în plenul Parlamentului European. Ea a purtat la gât o eşarfă care costă doar 10 lei, în semn de solidaritate faţă de copiii care suferă de cancer.

"Am vorbit aseara in plenul Parlamentului European despre accesul la medicamente, purtand o bandana in semn de solidaritate fata de copiii care sufera de cancer si care, in lupta cu boala, trec prin extraordinara incercare a tratamentului oncologic. Multumesc echipei Asociatia Little People Romania pentru ca ne ofera tuturor prilejul sa ne aratam sustinerea pentru acesti copii printr-un gest simplu si un gand bun. E putin, prea putin pentru suferinta lor, dar e un semn ca ne pasa tuturor”, a notat Daciana Sarbu pe contul personal de Facebook.

Asociatia Little People Romania a tinut sa-i multumeasca eurodeputatei pentru implicare si pentru ca a facut posibil ca mesajul de sustinere a copiilor bolnavi sa ajunga si in Parlamentului European!

"Zilele Bandanei a ajuns si in Plenul Parlamentului European! Multumim europarlamentarului Daciana Sarbu, membru al Comisiei pentru Mediu, Sanatate Publica si Siguranta Alimentara pentru sprijinul acordat luptei impotriva cancerului!”, au notat membrii Asociatiei pe pagina oficiala de Facebook.

Campania foloseste ca simbol bandana fiindca este un accesoriu purtat in mod traditional pe durata tratamentului oncologic, cand pacientii isi pierd parul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 feb, 00:07
Max Maxi
Bravo daco-geta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ