Ce partide se bat pe Traian Băsescu. Fostul şef al statului este dorit de liderii a două formaţiuni politice

| 15 ian, 10:10

După finalizarea mandatului de preşedinte, Traian Băsescu este revendicat de un partid care a reuşit să ajungă sub pragul electoral (PMP) şi un partid subunitar (PNŢCD). Liderii celor două formaţiuni, Elena Udrea şi Aurelian Pavelescu, se contrazic însă în momentul în care vorbesc despre implicarea politică a fostului şef de stat.

Preşedintele PNŢCD se bazează pe experienţa politică şi abilităţile de lider ale fostului preşedinte pentru a construi un proiect politic în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016. "Traian Băsescu revenit în politică ar putea face cam ce vrea el. Ar putea să-i reuşească orice proiect pe care şi l-ar dori pentru că beneficiază inclusiv de o experienţă uriaşă în ceea ce priveşte campaniile electorale, contactul cu populatia, aşteptările publice. Depinde numai de domnia sa ce rol vrea să-şi aleagă. O mare masă de oameni are această aşteptare: cum va reapărea Traian Băsescu pe scena politică? Eu personal îi doresc succes. Am o relaţie bună cu preşedintele. Sper să realizăm şi un proiect politic împreună, pentru 2016", a declarat Pavelescu într-un interviu pentru ziarul Puterea.

Pe de alte parte, Elena Udrea susţine că fostul preşedinte nu se va înscrie în niciun partid, deşi este nevoie de el în politică. "Este nevoie de Traian Băsescu în politică. După o lună cu Klaus Iohannis, lumea îl dorește pe Traian Băsescu. Dar, nu îl mai văd pe Băsescu într-un partid", a declarat Elena Udrea, miercuri seara, la B1 TV.

Tatiana Niculescu Bran, pe urmele lui Băsescu. Ce moşii deţine purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 01:53
Liviu Raduta
LASATIL IN PACE .ORCUM SE DUCE LA **BULAU **.LA REVEDERE BASE SI BAFTA.
15 ian, 19:35
VASILE
Aci il gasesti
Daca in politica nu, atunci intre picioare poate
16 ian, 16:56
El Condor
Omul potrivit la locul potrivit.
Nimic nou sub soare . Doua partide egale ca valoare se bat pentru in individ de valoare mai mica sau cel mult egala cu ele . Cum se cheama relatia in matemetica ?
15 ian, 19:32
Lica
Aci il gasesti
Nu-l vezi in politica, dar poate intre picioare, nu?!
15 ian, 18:16
El Condor
In politica minus inmultit cu minus nu da plus .
Doi perdanti s-au gasit sa faca un partid, amandoi fiind cotati cu minus in aprecierile politice realiste. Ca cei doi, iar mai apoi si cei cativa care i-au urmat, au visat sa ajunga la un "plus" peste limita posibilitatilor reale - a fost o optiune a lor. Sper ca s-au convins ca in politica nu e ca in matemetica ci, doar mintind electoratul si SERVIND INTERESELE STRAINE, nu ai cum sa castigi. Ca unii au si acum "caldura" la partea dorsala si nu-si dau seama ca se gasesc in zona polara a realitatii, au timp sa realizeze ceea ce se intampla atunci cand se vor trezi la realitate (daca o vor face vreodata). Pana atunci, DOAR numele catorva (care se cred "politicieni") aduc in conturile celor cu care se aliaza o gramda enorma de minusuri . Pentru cat timp ? Putem sa vorbim deja de generatii de ratati .
15 ian, 15:59
c.c.
dezastru
Ceea ce se intampla acum in PMP seamana cu un dezastru menit sa stearga acest partid de pe scena politica.Atat timp cat persoane responsabile nu o vor opri pe doamna E.U. din delirul care se pare ca nu are limite,dispariria PMP este iminenta.Poate in "programul" doamnei Udrea , facut la comanda lui Victor -Viorel si a lui Ghita astea sunt coordonatele.Rusinos si trist...Si inca ceva ;doamna Udrea si prietenelei dumneaei ar fi bine sa vorbeasca in nume propriu,nu in numele presedintelui Traian Basescu si nici in numele PMP. P.S. Basistii va roaga ! (doar basisti ,nu udristi )

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ