Ce plan au Elena Udrea, Traian Băsescu și Emil Boc pentru următoarele alegeri

| 11 noi, 2014

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, s-a arătat marţi convinsă că ţinta PMP, de a deveni principala formaţiune de centru-dreapta până la alegerile următoare, va fi atinsă, mai ales că această formaţiune îi va avea alături atât pe Traian Băsescu, cât şi pe Emil Boc.

"PMP este un partid nou, care, deşi încă fără foarte multă experienţă şi fără structuri bine conturate în teritoriu, a dovedit că poate fi un jucător politic major. Potenţialul pe care îl avem este uriaş şi sunt convinsă că ţinta de a deveni principala formaţiune de centru-dreapta până la alegerile următoare va fi atinsă. Mai ales că îi vom avea alături de noi şi pe preşedintele Traian Băsescu, dar şi pe domnul Emil Boc. Vom construi o echipă redutabilă, capabilă să câştige alegerile în România şi să ofere o guvernare care să aducă prosperitate românilor', a concluzionat Elena Udrea, la sfârşitul întâlnirii cu preşedintele PPE, Joseph Daul.

Potrivit sursei citate, preşedinta PMP, Elena Udrea, s-a întâlnit marţi cu preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, întrevedere în cadrul căreia s-a discutat despre perspectivele PMP, dar şi despre situaţia politică actuală, în contextul campaniei pentru turul II al alegerilor prezidenţiale.

'S-a subliniat validarea PMP ca un partid semnificativ pe scena politică românească după un al doilea scrutin electoral, apreciind ca încurajatoare rezultatele obţinute de partid, atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale. Practic, PMP este parte integrantă a familiei populare europene, devenind deja al doilea cel mai mare partid din România afiliat la PPE', precizează PMP.

Citeşte şi: Noua poziţie a Elenei Udrea faţă de susţinerea candidaţilor în turul II

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
PISTORIUS
TREI CRAI DE LA RASARIT
FEREASCA DUMNEZEU SA MAI FIE LA PUTERE CEI TREI CARE AU SPERIAT VESTUL.
12 noi, 2014
aurel
jos ponta
Oferta de lucru in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima.
Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate!
Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi!
Nu e MLM si nu este joc Piramidal!
Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lucrand 3 ore pe zi, ca operator online
Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul: info la adresa de e-mail: [email protected]
11 noi, 2014
ilie de la primarie
pinca
ce,a venit degeaba acest individ?a venit sasi ia pinca,de la partidele pe care le sustine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ