Din culisele regimului Băsescu. Mentalitățile anti-democratice ale lui Macovei au ieşit la suprafaţă

| 16 noi, 2014

Monica Macovei a început „păruiala” cu Elena Udrea, prin lansarea acuzației că Udrea a obținut acel scor din primul tur al alegerilor pentru prezidențiale datorită sprijinului dat de către Traian Băsescu, care și-a pus mașinăria de susținere a preferatei sale în funcțiune chiar de la Palatul Cotroceni.

Acuzații dure și-au adus cele două foste candidate la Președinția României, Elena Udrea și Monica Macovei. Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a confirmat despre europarlamentarul PDL, Monica Macovei, că are mentalități anti-democratice și că aceasta a încercat să manipuleze electoratul prin imginea pe care și-a înfățisat-o de reprezentat și susținător al justiției independente.

Monica Macovei a început „păruiala” cu Elena Udrea, prin lansarea acuzației că Udrea a obținut acel scor din primul tur al alegerilor pentru prezidențiale datorită sprijinului dat de către Traian Băsescu, care și-a pus mașinăria de susținere a preferatei sale în funcțiune chiar de la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Monica Macovei: Avem de ales între libertate sau dictatură

Totodată, europarlamentarul PDL a mai precizat că în bătălia electorală pentru funcția de  Președinte al României, Elena Udrea a reușit să mai câștige votanți datorită sprijinului financiar dat de către fostul soț, Dorin Cocoș: „Implicarea lui Dorin Cosoș în dosarul Microsoft aruncă o umbră asupra doamnei Udrea, care are de răspuns la mai multe întrebări referitoare la bani. În declarația de avere apar sume cu multe zero-uri de la domnul Cocoș. Nu poți să nu spui că nu știi nimic”.

Citeşte şi: Ce plan au Elena Udrea, Traian Băsescu și Emil Boc pentru următoarele alegeri

Astfel, Elena Udrea a răspuns printr-o postare pe pagina sa de Facebook acestor aprecieri negative la adresa sa din partea Monicăi Macovei, făcute în cadrul unui interviu acordat pe un site de știri. Președintele PMP a afirmat despre fosta sa contracandidată din primul tur al alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie, că are o „gândire care nu a evoluat din comunism nici până acum” și că Macovei a dobândit „o obsesie” pentru  aceasta.

Citeşte şi: Ca între doamne: Elena Udrea o ”păruiește” pe Monica Macovei! Nici Iohannis nu scapă

Mai mult, liderul PMP a subliniat că este șocant atacul adus de europarlamentarul Macovei, care s-a prezentat tot timpul ca un reprezentant și susținător al justiției independente, la adresa procurorului- șef al DIICOT, Alina Bică, doar pentru a manipula electoratul și a da bine în ochii cetățenilor.

Prin urmare, acuzațiile aduse atât dinspre Monica Macovei către Elena Udrea, cât și dinspre Elena Udrea către Monica Macovei duc la degradarea modului în care cele două femei candidat la Președinția României au ales să facă politică. Plus că în această „păruială”, Elena Udrea a lansat și o amenințare la adresa Monicăi Macovei, „Deci, mai răsfirați, băieți și fete, mai răsfirați...”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
cantautor
"Aveti rabdare. Tineti-va cumpatul. Se joaca pina la capat. Masuratorile probabilistice spun: pe acolo, prin preajma lui 50%. Si aia care il dau pe VP cistigator (adica Sociopol si CSCI), si aia care il dau pe KI cistigator (CURS / Avangarde, respectiv IRES). Orice e posibil. Va fi o noapte lunga. O noapte de vreo 2-3 zile. Cum credeti ca era Basescu in noaptea lui 2009, cind seara toti spuneam ca a cistigat Geoana? La fel si acum. Pina nu zice BEC cea mai foarte finala si cea mai foarte oficiala numaratoare, se joaca pina la ultimul vot. Hai, ca se poate!", a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.
17 noi, 2014
WC Tudor(aliat al tanarului Ponta)
Dan Sultanescu si Mirel Palada au invins...
Ponta a castigat alegerile la RTV si A3
traiasca generatia noua de sociomilogi...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ