Război între DNA și DIICOT. Alina Bica este CRITICATĂ de Kovesi

| 20 noi, 2014

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, o acuză pe şefa DIICOT, Alina Bica, că plimbarea ei la Paris alături de Elena Udrea, la shopping, la Paris, o face incompatibilă cu statutul de magistrat.

“Niciodată nu mă văd cu politicieni, cel puţin în timpul liber. Uneori, datorită atribuţiilor de serviciu, trebuie să interacţionez (cu politicieni), dar doar la întâlniri instituţionale şi la activităţi instituţionale. În timpul liber nu mă văd cu politicieni şi nu mă întâlnesc cu ei. Consider că este o incompatibilitate cu statutul de magistrat şi având în vedere calitatea mea de procuror în Direcţia Naţională Anticorupţie cred că ar fi total nepotrivit să mă văd cu politicieni în timpul liber”, a declarat Laura Codruţa Kovesi într-un interviu pentru ziare.com

Nici Tiberiu Niţu, procurorul general al României, nu e de acord cu prietenia suspectă dintre Alina Bica şi preferata lui Traian Băsescu.

Surse judiciare: Şefa DIICOT, Alina Bica, audiată la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
George
D-na BICA numita de V. Ponta...
Sunteti plini de erori de judecata si "orbiri" vinovate! Impresia este ca NU doar cerintele unui jurnalism de senzatie va face sa dati asa titluri articolelor dumneavoastra.

Este socanta acum pozitia d-nei Alina Bica (numita de V. Ponta in fruntea DIICOT), urmarita pentru fapte de coruptie de pe vremea cand era Secretar de Stat. Suspiciunea este veche, pluteste din 2011: sunt indicii ca Gheorghe Stelian a incasat ilegal 150 milioane de Euro de la Trezoreria statului, plus cele pentru fals in acte, trafic de influenta si spalare de bani.

Eventuala arestare si inculpare a d-nei Alina Bica pentru aceste infractiuni sau pentru "favorizarea infractorului" arunca O UMBRA RUSIONOASA asupra institutiei DIICOT, chemata tocmai sa stârpeasca CRIMA ORGANIZATA din tara. Daca seful face astfel de infractiuni, in ce Justitie mai poti avea incredere in România?

Domnul Nitu, procurorul-sef al Parchetului General, a emis exact aceeasi critica despre "prietenia" dintre magistrati si politicieni dar pe el nu l-ati amintit in titlu. Oare de ce? Ce simplu era: "Alina Bica este CRITICATĂ de Kovesi si Nitu"!

Deci, NU e vorba de un RAZBOI intre DNA si DIICOT, ci de indeplinirea de catre DNA a unor sarcini curente, institutionale si in spiritul legii, conform OBLIGATIILOR si OBIECTIVELOR sale.

Esentza nu este ca Bica a fost criticata de Kovesi ci FAPTUL s-a cerut arestarea ALINEI BICA. Mincinosilor!... OBIECTIV.INFO, nu?!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ