Ce spune procurorul general despre pozele Bica-Udrea

| 06 noi, 2014

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, joi, că nu comentează fotografiile cu şeful DIICOT, Alina Bica, şi liderul PMP, Elena Udrea, la Paris, şi că aşteaptă ca Inspecţia Judiciară să îşi prezinte concluziile în urma verificărilor efectuate.

"Nu comentez. Aştept ca Inspecţia Judiciară, care este singura instituţie care are atribuţii de a face verificări în ceea ce priveşte încălcarea ori nu a Codului deontologic al magistraţilor, să îşi prezinte concluziile", a afirmat Niţu, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al CSM din 31 octombrie, Consiliul a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea efectuării unor verificări atât privind cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de procurorul Alina Bica, cât şi prin raportare la Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor, ca urmare a aspectelor mediatizate în legătură cu deplasarea la Paris, în luna februarie, a procurorului-şef al DIICOT.

Şeful DIICOT, Alina Bica, precizase cu o zi înainte de comunicatul CSM că nu comentează în spaţiul public 'aspecte care ţin de viaţa privată' şi că a solicitat CSM să deruleze verificări cu privire la imaginile difuzate de un site şi preluate în cursul zilei de mai multe televiziuni.

Joi, 30 octombrie, în presă au apărut mai multe fotografii cu Elena Udrea şi Alina Bica, în textul care însoţeşte imaginile susţinându-se că acestea au fost suprinse în februarie 2014, la Paris, într-o vizită privată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 noi, 2014
BIRLIC
sefa diicot
LA ACEST MOMENT TREBUIA SA FIE SUSPENDATA DIN FUNCTIE !!! DE CE NU S-A INTAMPLAT ACEST LUCRU ???!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ