Declaraţie neaşteptată a lui Victor Ponta despre Monica Macovei şi Elena Udrea

| 05 noi, 2014

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la funcţia supremă în stat, premierul Victor Ponta, a declarat miercuri că le respectă pe Monica Macovei şi pe Elena Udrea pentru că au candidat şi au obţinut un număr important de voturi.

'Doamna Macovei şi doamna Udrea sunt două doamne în primul rând, chiar de apreciat, au curaj să intre într-o lume în general a bărbaţilor. Au luat un număr, din punctul meu de vedere, important de voturi, mai mic decât domnul Tăriceanu, dar un număr semnificativ. E vorba de sute de mii de români. Nu, de ce să spun: 'Nu vreau voturi de la doamna Udrea sau nu vreau voturi de la doamna Macovei' (...) pentru că vreau să fiu preşedinte al tuturor românilor', a afirmat Ponta la Digi 24.

Premierul a admis însă că nu a avut negocieri cu niciuna dintre contracandidatele sale din primul tur.

'Nu am purtat până în acest moment niciun fel de negocieri. Nu cred că vom purta neapărat în continuare. Am spus un lucru: că eu respect în primul rând cele două candidate pentru că au candidat, că au obţinut un număr important de voturi şi îi respect pe toţi cei 700-800.000 de români care le-au votat', a susţinut Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ