Noua poziţie a Elenei Udrea faţă de susţinerea candidaţilor în turul II

| 11 noi, 2014

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele PPE, că a discutat cu acesta despre poziția anti-PSD pe care o are PMP pentru turul 2, dar a punctat că asta nu presupune că PMP îl va susține pe Klau Iohannis.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Mai mult, Udrea a adăugat că au discutat și despre posibilitatea ca PMP să devină principalul partid de centru dreapta până în 2016 dar și despre venirea în PMP a lui Traian Băsescu sau Emil Boc.

”I-am spus personal că PMP este împotriva PSD și a lui Victor Pota, dar asta nu înseamnă că îl vom susține pe Klaus Iohannnis.(...)Legat de dezbaterea statului de drept, suntem cel mai anti PSD partid și cel mai vehement. Da, am vorbit, am vorbit despre direcția in care PMP vrea să devină principalul partid de centru dreapta până în 2016 și credem că vom reusi, indiferet cine va câștiga alegerile. Am vorbit despre intrarea în partid a lui Traian Băsescu și Emil Boc”, a susținut Udrea, după întrevederea cu Joseph Daul.

Președintele Partidului Popular European, Joseph Daul, a aterizat luni seară la București, urmând ca marți să se întâlnească cu liderii ACL, dar și cu președintele Traian Băsescu, în cadrul unei vizite de susținere a lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre găinile aruncate în curtea PNL: Este o ameninţare directă cu MOARTEA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ