PREZIDENŢIALE. Un deputat cere amânarea turului II al alegerilor

| 11 noi, 2014

Deputatul independent Aurelian Mihai, membru al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, solicită amânarea turului II al alegerilor prezidenţiale "până la reconfirmarea din partea MAE privind organizarea secţiilor de votare şi punerea la dispoziţie a logisticii necesare".

"Am solicitat amânarea acestor alegeri pentru ca să evităm încă un eşec pe 16 noiembrie. Este posibilă această anulare, mai ales că se poate da timp ca prin MAE să se organizeze acele secţii de votare în străinătate. Să se poată negocia şi, acolo unde au existat probleme, ele să nu mai existe", a declarat marţi Aurelian Mihai la o conferinţă de presă.

El consideră că toate comunicatele pe care le-a dat până în momentul de faţă Ministerul Afacerilor Externe "conduc la concluzia că pentru turul II nu vom avea nicio secţie de votare în plus".

"Am solicitat MAE suplimentarea secţiilor de votare, am făcut o adresă, chiar am şi indicat secţii de votare care ar fi trebuit să existe, dar dumnealor nu au găsit niciun moment pentru a dialoga şi pentru a da un răspuns adresei pe care am dat-o dumnealor. Dacă ar fi fost altfel, un comunicat ar fi existat din partea dumnealor", a afirmat deputatul.

Cât priveşte numirea lui Teodor Meleşcanu la conducerea MAE, Aurelian Mihai a spus că acesta "şi-a asumat un rol, dar nu pentru a aduce soluţii sau a rezolva ceva, pentru că acest minister trebuia să fie condus de cineva, ci pentru a se evita un interimat".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ