CHELSEA - STEAUA BUCUREŞTI, scor 1-0, în ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor

| 11 dec, 2013

Campioana României, Steaua Bucureşti, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Demba Ba în minutul 10.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii (Tatu '64) - Chipciu, Iancu, Stanciu (Prepeliţă '60), Pîrvulescu - Kapetanos (Piovaccari '71). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Chelsea Londra: Schwarzer - Ivanovici, David Luiz, Terry, A. Cole - Obi Mikel (Ramires '74), Lampard - Hazard, Oscar (Schurrle '67), Willian (De Bruyne '80) - Demba Ba. Antrenor: Jose Mourinho.

Cartonaşe galbene: Obi Mikel '20, Ivanovici '48 / Georgievksi '51, Latovlevici '78

La pauza meciului, fostul jucător al echipei Chelsea, Dan Petrescu, a făcut un tur de onoare, fiind aplaudat de spectatorii prezenţi.

Steaua a încheiat pe ultimul loc în grupa E, cu trei puncte.

Steaua a devenit lider solitar în clasamentul celor mai multe meciuri fără succes în UEFA Champions League, cu 23 de partide în care nu a cunoscut victoria, depășind-o pe Spartak Moscova, cu 22 de partide.

Cu toate acestea, managerul general al Stelei consideră că această contraperformanță este de preferat faptului de a nu juca deloc în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.„Toată lumea se întrece să reliefeze contraperformanța Stelei, de 23 de meciuri fără victorie, dar e mai grav să nu joci deloc în competiția asta”, a spus Mihai Stoica, în direct la Digi Sport.

Managerul roș-albaștrilor a explicat de ce nu au fost folosiți Tănase și Adi Popa în partida de la Londra. „Tănase nu a fost folosit pentru că trebuie să rezolve problema de la Piatra Neamț, iar Adi Popa este ușor accidentat. Dar e prima dată când joacă în aceeași echipă Iancu și Stancu”, a subliniat MM Stoica.

Mihai Stoica regretă că Steaua a încheiat pe ultimul loc al grupei și recunoaște că se aștepta la mai mult din partea echipei roș-albastre. „Ne așteptam la mai mult, dar am pierdut patru puncte nemeritat. Mă refer la cele cu Basel în ultimul minut și la meciul cu Schalke de pe teren propriu, când am avut un penalty clar. Chelsea a acordat importanță maximă competiției, a jucat cu doar doi fotbaliști care nu sunt titulari obișnuiți”, a mai spus managerul Stelei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ