Chițoiu: În dosar nu există nicio dovadă împotriva mea

| 11 mar, 2014

Deputatul PNL, Daniel Chițoiu, a susținut, marți, că nu există nicio dovadă împotriva sa pentru a se începe urmărirea penală așa cum au solicitat procurorii DNA.

''Le-am spus colegilor din Comisia juridică că sunt nevinovat, că niciodată nu m-am sustras în a da declarații justiției și în special procurorilor DNA față de modul cum a fost promovată Ordonanța 94/2013 privind organizarea și funcționarea Autorității de Supraveghere Financiară. Le-am explicat și le-am dat toate detaliile privind modul de elaborare și de aprobare în Guvern a acestei Ordonanțe de Urgență, le-am spus că nu am nicio legătură și nu există nicio dovadă la dosar că aș fi organizat acest grup infracțional și am protejat interesele unei societăți din domeniul asigurărilor. După cum au observat și dânșii în dosar nu există nicio dovadă împotriva mea", a spus Chițoiu după audierea sa la Comisia juridică a Camerei Deputaților.

El a adăugat că este dispus în orice moment să meargă să dea explicațiile necesare justiției privind modul de elaborare a Ordonanței, că a depus note în scris și toate documentele referitoare la modul în care a fost promovat și adoptat actul normativ.

Chițoiu a menționat că amendamentul privind criteriile minime profesionale și reducerea numărului membrilor conducerii ASF de la 11 la 9 sunt angajamente asumate în documentele încheiate, semnate, parafate, aprobate în Guvern și în Parlament cu Fondul Monetar Internațional.

Tag-uri: daniel chitoiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ