Chiliman: Voi depune toate eforturile ca sectorul 1 să devină prima comunitate eficientă energetic din România

| 17 iun, 17:29

Primarul Andrei Chiliman afirmă că va depune toate eforturile, în continuare, pentru ca sectorul 1 să devină prima comunitate eficientă energetic din România, prin utilizarea la scară largă a surselor de energie regenerabilă.

"Folosirea energiei alternative presupune economii atât la bugetul local, cât și la bugetul familiilor, pentru că este mult mai ieftină decât energia clasică și în plus crește substanțial standardul de viață al locuitorilor, pentru că protejează mediul", afirmă Chiliman.

Primarul sectorului 1 a fost unul dintre cei patru nominalizați la premiul "Roger Leron 2015", pentru contribuția adusă la dezvoltarea surselor de energie durabilă în Uniunea Europeană, alături de reprezentanți ai Austriei, Suediei și Irlandei.

Câștigătorul premiului a fost desemnat reprezentantul Austriei, în cadrul unei ceremonii care a avut loc marți, la Palatul Academiilor din Bruxelles.

Decernat de Federația Europeană a Agențiilor și Regiunilor pentru Energie și Mediu, premiul "Roger Leron" recompensează contribuția la dezvoltarea energiei durabile în UE, la nivel local și regional, iar pentru ediția de anul acesta s-au înscris 12 state membre. Potrivit organizatorilor, scopul premiului este de a recompensa persistența, atitudinea pozitivă, abordarea proactivă și implementarea cu succes a diferitelor proiecte cu impact larg pentru o energie durabilă la nivel regional și/sau local.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 03:15
TUDOR POPESCU
GOGOSI
TARA E PLINA DE ENERGETICIENI ... VA MIRA CA SE SCUMPESC TOATE FORMELE DE ENERGIE ??? O STI CHILIMAN DEFINITA ENERGIEI ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ