Chiţoiu: Taxele şi impozitele din bugetul pe 2014 se adresează mediului economic, nu cetăţenilor

| 03 dec, 2013

Vicepremierul Daniel Chiţoiu susţine că taxele şi impozitele prevăzute în bugetul de stat pe 2014 sunt destinate mediului de afaceri şi nu îi vor afecta în mod direct pe cetăţeni.

'Impozitele şi taxele care sunt prevăzute în legislaţia fiscală adoptate pentru bugetul pe anul 2014 nu sunt decât nişte impozite şi taxe care au avut în principal în vedere extinderea bazei de impozitare şi, de asemenea, sunt adresate mediului economic, nu cetăţenilor în mod direct. Impactul acestor taxe şi impozite nu se regăseşte în mod direct în buzunarele cetăţenilor', a declarat Chiţoiu marţi în plenul Parlamentului, în cadrul dezbaterilor asupra proiectului de buget pe 2014.

El a spus că bugetul pe 2014 este mai mare decât bugetele anterioare la toate capitolele şi a explicat de ce la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice suma alocată este de patru ori mai mare decât în 2013.

'Nu uitaţi faptul că avem peste 4.000 de proiecte începute în guvernarea dumneavoastră şi nici nu au avut finanţarea la momentul respectiv (...), sunt în diferite stadii de execuţie', le-a argumentat Chiţoiu parlamentarilor Opoziţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ