Cine este finanţatorul secret al Simonei Halep

| 11 iul, 2014

Simona Halep a reuşit performanţe la care nu a ajuns nicio altă jucătoare de tenis din România, dar a avut mereu şi susţinerea financiară de care mulţi alţi sportivi nu au beneficiat.

Părinţii Simonei au investit mulţi bani în jucătoare. Tot profitul obţinut din afacerea familiei, o mică fabrică de procesare a laptelui din Constanţa, a fost direcţionat spre Simona, iar când banii nu au mai ajuns, tatăl tenismenei a vândut afacerea cu 30.000 de euro, iar totul a ajuns la fiica sa.

Însă tot nu a fost suficient. Jucătoarea a avut noroc însă. Conform ziarulring.ro, tatăl Simonei a cerut ajutorul unui mare sportiv român, şi el tot aromân: Gheorghe Hagi. Regele fotbalului avea o "slăbiciune" pentru Simona, în care a avut mereu mare încredere. Când, în 2012, tatăl ei s-a dus la Hagi pentru a-i cere ajutorul, fostul fotbalist nu a stat pe gânduri, conform unei surse a ziarulring.ro.

Banii, 500.000 de euro au fost împrumutaţi pentru trei ani pe baza unei convenţii scrise, fără nicio dobândă, doar cu o condiţie. Dacă Simona intra în Top 20 în aceşti trei ani, atunci suma pe care trebuia să o returneze familia Halep "Regelui" se dubla. La doi ani distanţă de această mişcare financiară, Simona este pe locul trei şi se poate lăuda că a acumulat peste cinci milioane de dolari, brut, numai din tenis.

De altfel, Hagi a anticipat ascensiunea Simonei. În 2013, el spunea despre tenismenă că: "Are talent, dar are şi mai multă ambiţie. Am urmărit-o destul de atent în ultimul an şi jumătate. Fac o previziune. Va ajunge în Top 5, nu doar în Top 10, o să vedeţi că Hagi se pricepe şi la tenis".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ