Visul Simonei Halep, aproape de a deveni realitate

| 23 iul, 2014

Simona Halep, cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că visul său este să ajungă la Turneul Campioanelor, care finalizează în fiecare an circuitul WTA.

 

''Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor. Acum, mă pregătesc pentru circuitul american. Sunt complet refăcută şi mă pregătesc acum pentru turneele de la Cincinnati, New Haven şi apoi la US Open'', a spus Simona Halep, cu prilejul anunţării unui parteneriat cu grupul Dedeman.

''De fiecare dată când joc, îi simt pe români alături de mine, acelaşi lucru îl simt şi acum (Dedeman este un grup sută la sută românesc, n.r.). Întotdeauna ne dorim să facem echipă cu cei mai buni, iar acum mă bucur să fac echipă cu Dedeman, numărul unu în domeniul lor. Sunt încântată să colaborez cu români ambiţioşi şi pasionaţi de ceea ce fac'', a mai arătat Simona Halep.

Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman, a arătat: ''Deşi venim din domenii total diferite, sunt multe lucruri prin care ne asemănăm, iar aici mă refer la ambiţia, la pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem şi la dorinţa de a ne depăşi de fiecare dată limitele. Noi credem că niciun vis nu este de neîndeplinit dacă te dedici trup şi suflet, iar Simona ne dovedeşte asta prin fiecare meci disputat''.

În cadrul acestei colaborări, pentru fiecare nou magazin deschis, Dedeman va inaugura un teren de tenis. ''În anul 2014, mai deschidem trei magazine, deci şi trei terenuri de tenis, iar în viitor vom deschide alte 10 magazine şi deci 10 terenuri'', a precizat Dragoş Pavăl.

El a menţionat că ideea acestui parteneriat a venit în timpul unei partide de tenis cu Bogdan Enoiu, directorul Agenţiei McCann-Erickson, prezent şi el la conferinţa de presă.

''Mai am mult până la locul 1 în lume. În privinţa colaborărilor, mă sfătuiesc cu managerul meu, doamna Virginia Ruzici'', a explicat Simona Halep.

Întrebată ce va face cu banii câştigaţi din tenis, Simona Halep a răspuns: ''Până acum, nu m-am gândit la acest lucru. Marea mea bucurie este jocul de tenis, mai am de jucat mulţi ani, iar apoi, mă voi gândi bine ce voi face cu banii mei''.

''Toate jucătoarele din vârful ierarhiei WTA sunt puternice. Mereu am jocuri dificile cu orice jucătoare din top 20 sau chiar top 30. Dorinţa mea este să ajung cât mai sus în acest clasament mondial'', a subliniat Simona Halep, care ocupă în prezent locul 3 în clasamentul mondial.

''De 6 ani mă antrenez pe terenurile Federaţiei Române de Tenis, la Bucureşti. La Constanţa, în oraşul meu, era greu să găsesc jucătoare bune pentru antrenament. Mă bucur mult că pot să fac şi eu ceva pentru tenis, mă refer la terenurile care se vor realiza de către Dedeman, în acest parteneriat'', a conchis Halep.

Întrebat cât timp va dura această colaborare, Dragoş Pavăl a spus: ''Am decis cu Simona Halep ca aceste date să fie confidenţiale, vă pot spune că pentru fiecare teren de tenis vom cheltui 30.000-35.000 euro. Ele urmează să fie valorificate în colaborare cu Federaţia Română de Tenis''.

La întâlnirea cu presa a participat şi fostul jucător de tenis Ion Ţiriac, precum şi Virginia Ruzici.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ