BRD Bucharest Open 2014: Simona Halep va juca cu Monica Niculescu în semifinale

| 11 iul, 2014

BRD Bucharest Open 2014. Meciul dintre jucătoarele române de tenis Simona Halep şi Monica Niculescu, din semifinalele turneului WTA de la Bucureşti, BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, va avea loc sâmbătă, nu înainte de ora 17,00, pe Terenul Central de la Arenele BNR.

 

BRD Bucharest Open 2014.  Prima semifinală le va opune, de la ora 15,00, pe Kristina Kucova (Slovacia) şi pe italianca Roberta Vinci (N. 2), ultimul meci de pe arena centrală fiind cel de dublu dintre româncele Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu şi principalele favorite, Katarzyna Piter (Polonia)/Olga Savciuk (Ucraina), din semifinale.

"Vin după întâlniri pe iarbă, la jocuri pe zgură. Nu a fost uşoară trecerea. A fost cel mai bun meci al meu la acest turneu'', a spus Halep la conferinţa de presă care a urmat după jocul cu Lara Arruabarrena (Spania), câştigat cu 6-3, 6-1

''Toate victoriile reprezintă un succes enorm pentru mine, pentru România. Nu mă aşteptam să vină aşa repede'', a mai spus Simona Halep.

Întrebată ce va face după victoria cu Lara Arruabarrena, Simona Halep a răspuns: ''Fac un masaj, apoi recuperare şi culcare. Nu merg în club''.


La întâlnirea cu jurnaliştii, Simona Halep a mai arătat: ''Vreau să mulţumesc publicului din Bucureşti pentru susţinere. Sper să fie spectatori în număr mare şi sâmbătă, la semifinale''.


Tot de la ora 15,00, pe Terenul 1, se va juca cealaltă semifinală de dublu, dintre perechile Cagla Buyukakcay (Turcia)/Karin Knapp (Italia) şi Paula Kania (Polonia)/Anna Tatishvili (SUA).

Programul de sâmbătă:


Terenul Central (15,00):

Kristina Kucova (Slovacia) - Roberta Vinci (Italia/N. 2)

nu înainte de ora 17,00:

Simona Halep (N. 1) - Monica Niculescu (România)

Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (România) - Katarzyna Piter (Polonia)/Olga Savciuk (Ucraina/N. 1)



Terenul 1 (15,00):

Cagla Buyukakcay (Turcia)/Karin Knapp (Italia) - Paula Kania (Polonia)/Anna Tatishvili (SUA)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ