Monica Niculescu a pierdut în runda inaugurală a turneului WTA de la Shenzhen

| 05 ian, 09:17

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă cu 6-1, 7-5 de slovena Polona Hercog, luni, în runda inaugurală a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

Niculescu (27 ani, 46 WTA) s-a recunoscut învinsă după o oră și 29 de minute. Monica, care a condus cu 5-4 în setul al doilea, o învinsese pe Hercog (23 ani, 94 WTA) anul trecut, în sferturile turneului WTA de la București, cu 6-2, 2-6, 7-6 (3).

Monica va primi pentru participare un cec de 3.199 dolari și va face pereche la dublu cu kazaha Zarina Dias, urmând să înfrunte în primul tur gemenele ucrainene Liudmila și Nadia Kicenok.

Tot luni va juca și Simona Halep, principala favorită a concursului, cu Annika Beck (Germania), în timp ce Irina Begu (N. 6) o va înfrunta pe Katerina Siniakova (Cehia). Duminică, Alexandra Dulgheru a fost învinsă în manșa inaugurală de chinezoaica Saisai Zheng, cu 7-5, 5-7, 6-1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ