Simona Halep îi uimește pe jurnaliştii americani: "Rar am văzut aşa ceva în istorie"

| 19 iul, 2014

Simona Halep a continuat saltul impresionant în 2014 şi a ajuns pe poziţia a treia în lume. Mai mult, a acces în finală la Roland Garros şi în semifinale la Wimbledon, două dintre cele mai importante turnee din circuitul WTA.

Evoluţiile incredibile ale Simonei au fost apreciate şi de jurnaliştii americani, iar pe numărul din această lună a revistei Tennis Now românca a avut parte de o caracterizare fascinantă:

"Simona Halep a fost una dintre cele mai bune jucătoare din 2014 datorită, în special, tehnicii perfecte pe care o are. La o înălţime destul de mică, Halep este obligată să-şi folosească corpul pînă la limită şi chiar peste. Lovitura ei de forehand este cea mai frumoasă din circuit şi explica ascensiunea ei. Rar am mai vazut aşa ceva in istorie, o lovitura atît de eficientă", au notat americanii, conform ziare.com.

Aceştia au continuat laudele la adresa Simonei, dezvăluind un alt punct important din jocul româncei: "La fel de important este şi simţul de anticipaţie al lui Halep, care o ajută să citească foarte rapid jocul adversarelor.

Cînd mingea se apropie, Halep îşi lasă greutatea pe piciorul din spate. Apoi, aşteaptă mingea cu încheietura relaxată, însă după aceea se dezlănţuie şi loveşte cu sete, surprinzîndu-şi adversarele".

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ