Cine este prim-ministru?! Ultima gafă a Vioricăi Dăncilă intră direct în top 3

| 14 mai, 20:41

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre ea însăşi la persoana a treia, în contextul aprobării pe care premierul trebuie să i-o dea ministrului de Externe pentru vizita la Cotroceni. Jurnaliştii au rămas confuzaţi cu privire la cine este primul ministru despre care vorbeşte Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă spune că Iohannis trebuie să sune la premier dacă vrea să meargă un ministru la Palatul Cotroceni. Mai mult, Dăncilă i-a și stâlcit numele ministrului de externe. I-a spus ”domnul Meleșcanul”, cu alte cuvinte, i-a articulat numele de familie. Iată imaginile:

"Domnul ”Meleşcanul” a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi, bineînţeles, dacă îşi va da acordul primul ministru, va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva în care nu am fost întrebată", a spus Viorica Dăncilă.

Jurnaliştii au replicat uluiţi: "Dar dumnevoastră sunteţi primul ministru!"

Gafa a fost remarcată şi de fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care a scris pe Facebook că Viorica Dăncilă "realizează că nu e prim-ministru. N-ar putea să fie".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ