Cine îi ia locul lui Moise Guran la EuropaFM

| 04 sep, 17:03

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi ia locul lui Moise Guran în emisiunea Avocatul diavolului. CTP va face echipă cu jurnalistul Vlad Petreanu.

Prima ediție a emisiunii care îi aduce față în față pe Vlad Petreanu și pe Cristian Tudor Popescu va avea loc vineri, 11 septembrie, de la ora 13.15. Aceasta nu este prima colaborare a lui Cristian Tudor Popescu cu Europa FM, scriitorul și gazetarul având de mai bine de trei ani o rubrică permanentă (”Judecata de joi”) în emisiunea matinală a postului, Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu, anunță reprezentanții Europa FM, conform paginademedia.

Citeşte şi:  BOMBA ANULUI: Andreea Esca, colegă cu Moise Guran la Digi 24?

Emisiunea „Avocatul Diavolului” este o dezbatere săptămânală pe cea mai importantă temă a zilei în care ascultătorii își spun părerile pro sau contra, alăturându-se astfel unuia dintre jurnaliști care vor fi obligați de formatul show-ului să fie tot timpul în contradicție.

Atât Vlad Petreanu cât și Cristian Tudor Popescu își vor continua activitatea editorială din emisiunea matinală Europa FM, Deșteptarea.

Moise Guran va avea în continuare emisiunea România în direct de la Europa FM, difuzată zilnic de la 13.15.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 sep, 16:22
Cristina
Castig rapid si demonstrat! Pot sa-ti arat imediat cum poti sa-ti rotunjesti veniturile, cu o activitate deosebit de simpla. Pachetul de instructiuni este pregatit si te asteapta sa le aplici. Aceasta este o oferta speciala, exclusiv pentru cei hotarati si seriosi! Cereti acum mai multe detalii la email: [email protected]
05 sep, 19:46
nicoleta trotineta chiuveta
si s-a dus pe la digi, parcă
ce k lumea, că prea le știa el pe toate și prea era sigur pe el și pe toti auditorii de la radio, oricum a fost un imparțial pur sânge, căci a zis că lui oricum îi convine situația că are destul de recent un credit luat în euro sau că, obișnuia să-și copieze temele în pauze de la elevii cu adevărat buni, ca să dea bine în ochii profesorilor.
06 sep, 23:45
mada
Gura rau mirositoare ca o chiuveta nedesfundata si parere galagioasa ca o trotineta. Te tinea obliatoriu cineva la emisiunile lui Guran? N-ai sesizat diferentele : 1.Moise Guran mai tinar si deci mai motivat sa recupereze la capitolul agoniseli, n-a dat nimanui la picioare.2. Ce explica Guran, e profesionalism. Ce incearc a sa explice Popescu, e datul cu parerea pe iz de mahala si ghioc,functie de afinitati. 3. Guran dintotdeauna spune lucrurilor pe nume fara sa jigneasca. Popescu recurge la jigniri ca sa fie plauzibil in ce afirma. 4. Guran e pe profesia lui.Popescu e analist dupa ce a fost de toate. 5.Guran nu mimeaza si nu se sprijina. Popescu se sprijina uneori si o da si la intors cind bate vintul in dunga. Asta-i diferenta intre un oltean si un muntean care crede ca dă pă Dimbovita e tot una cu fire-a a dracu' .Eu sunt moldoveanca dar pactizez cu performanta muncita nu citita, cu responsabilitatea nu cu diletantismul si la urma urmei, cu ala din "provincie" cum zic cei din "satul cu ministri", despre restul tarii - ca si cum ne-ar fi cucerit vreodata.
04 sep, 23:16
Mioara
venituri suplimentare
Tot ceea ce daruim se intoarce mai devreme sau mai tarziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea ”Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim pregatire gratuita prin email si contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti un mesaj la adresa de email: [email protected]
Va asteptam cu drag in echipa noastra!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ