Cătălin Tolontan DEZVĂLUIE adevăratul motiv al plecării lui CTP de la Gândul

| 04 aug, 16:48

Jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluie motivul pentru care Cristian Tudor Popescu a decis să își dea demisia de la ziarul pe care l-a fondat.

"Cristian Tudor Popescu a plecat de la gândul.info printr-un post scriptum de o eleganță seacă. A schimbat cîteva replici cu Adrian Sîrbu, potrivit surselor din Mediafax, dar le-a păstrat pentru el. Amîndoi le-au păstrat.  O altă demisie de la Gîndul, cea a lui Florin Negruțiu, și el o voce unică în presa noastră, s-a petrecut după același ritual al decenței.

Citește și:  Turcescu scoate la lumină cel mai întunecat SECRET al lui CTP. Documentul care îl ÎNGROAPĂ pe cel mai reputat ziarist român

Adevărul fără ieșire e următorul: administratorii judiciari ai companiei ar fi vrut să închidă ”gîndul” și alte site-uri, iar Sîrbu a salvat ce mai era de salvat cu prețul reducerii generale a salariilor. Cînd ajungi în insolvență, controlezi compania din manșă, fără un motor. Faci și tu în aer ce se mai poate.

Dincolo de cauzele concrete, din care toată lumea iese rănită, că într-un climat de restriște profesională doar buna-credință umană ne desparte de paranoia, plecarea lui CTP poartă ceva simbolic în ea", scrie Cătălin Tolontan.

Citește și:  Probleme la Gândul.info: CTP şi-a dat demisia. Pleacă şi redactorul-şef

Cotidianul Gândul.info este editat de Mediafax Group, companie deţinută de Adrian Sârbu, și care a intrat oficial în insolvenţă la începutul acestui din cauza datoriilor de aproximativ 14 milioane de euro (62 de milioane de lei).

Patronul Gândul.info, Adrian Sârbu, se confruntă cu numeroase probleme de Justiție. Procurorii DNA îl acuză pe Sârbu că a făcut evaziune fiscală de peste 4 milioane de euro, dar şi de spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 15:27
georgeta
munca la domiciliu
Oportunitate cu totul provocatoare!
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Ai nevoie de calculator conectat la internet, timp liber, vointa si rabdare. Nu necesita experienta Veti pimi 12 cursuri prin email iar la sfarsitul acestor cursuri puteti continua sau va puteti retrage . Tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea oferita.
Pentru detalii mai multe, la adresa de email : [email protected]
04 aug, 20:32
catalin
Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ