CTP a dat startul demisiilor de la Gândul. Directorul editorial pleacă de la conducerea publicației

| 04 aug, 18:12

Claudiu Pândaru, directorul editorial al Gândul, și-a dat demisia din această poziție. Demisia directorului editorial al Gândul.info vine la puțin timp după ce Cristian Tudor Popescu, fondatorul Gândul, și Florin Negruțiu, redactor șef al Gândul și-au anunțat plecările.

“Mi-am anunțat plecare miercurea trecută, din motive personale. Am încredere în brandurile și în oamenii de aici, alături de care am muncit atâția ani. Este o parte din viața mea”, a declarat Claudiu Pândaru pentru Paginademedia.ro.

Plecarea lui Claudiu Pândaru vine într-o perioadă în care Mediafax Grup este în insolvență, iar compania se află în proces de restructurare.

Citește și:  Probleme la Gândul.info: CTP şi-a dat demisia. Pleacă şi redactorul-şef

Săptămâna trecută, au plecat din companie Cristian Tudor Popescu (senior editor, fondator al titlului Gândul, în urmă cu zece ani) și Florin Negruțiu (redactor-șef Gândul). Poziția lui Negruțiu va fi preluată de Clarice Dinu, până acum redactor-șef adjunct.

Citește și:  Cătălin Tolontan DEZVĂLUIE adevăratul motiv al plecării lui CTP de la Gândul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 14:23
sabina
fara regrete
nu privi inapoi..orizontul este infinit/nemarginit//
04 aug, 20:21
catalin
Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ