Adrian Sârbu a fost ELIBERAT. Decizia instanţei este DEFINITIVĂ

| 26 mai, 22:03

Adrian Sârbu a fost eliberat! Decizia aparține magistraților de la ÎCCJ, care au anunțat că Sârbu va fi pus în arest la domiciliu.

Potrivit deciziei ICCJ, Adrian Sârbu va fi plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe durata arestului la domiciliu, Adrian Sârbu are obligaţia să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat şi să nu comunice, direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi, cu martorii din dosar şi cu expertul desemnat de Parchet în acest caz.

ICCJ a menţinut, astfel, decizia luată în urmă cu o săptămână de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, care au admis solicitarea făcută de Adrian Sârbu, de revocare a arestării preventive şi de înlocuire cu o măsură preventivă mai uşoară, dispunând plasarea acestuia în arest la domiciliu.

În motivarea deciziei de plasare în arest la domiciliu, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti arătă că:

”Această măsură preventivă este suficientă la acest moment procesual pentru asigurarea bunei desfăşurări a procesului penal. Menţinerea în stare de arest preventiv nu se justifică nici din perspectiva definitivării urmăririi penale şi a situaţiei probatoriului administrat în cauză, în condiţiile în care se aşteaptă finalizarea expertizei financiar-contabile, astfel că nu există riscul afectării bunei desfăşurări a procesului penal”.

Citeşte şi: ELENA UDREA, decizii pentru viitor. Ce a hotărât fosta şefă PMP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 10:10
Angelica
Munca la domiciliu
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 mai, 23:25
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa sau de oriunde, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia, e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ