ELENA UDREA, decizii pentru viitor. Ce a hotărât fosta şefă PMP

| 20 mai, 16:31

Deși înainte de a intra după gratii blonda mergea la sală și ținea o dietă echilibrată, în arest ea nu a avut nicio posibilitate de acest gen. Acum, Udrea s-a întors la viața pe care o ducea înainte, chiar dacă se află în arest la domiciliu. Omul politic ține dietă din nou și face sport acasă pentru a avea din nou o siluetă de vis.

“Toata lumea stie ca dupa separarea de fostul sot, Udrea a dat jos 14 kilograme in doar trei luni. Dieta minune care i-a facut silueta de viespe a constat intr-un regim disociat, in functie de grupa ei de sange, in care o zi a mancat legume, in alta fructe, apoi carne, si intr-un final…peste! Acum, cand a revenit acasa, pentru ca in arest nu a putut sa respecte regulile alimentare autoimpuse in ultimul an, decat in limita posibilitatilor, Elena a inceput din nou programul de mentinere a unui corp frumos. Consuma carne de porc sau de vita, uneori si de pui, dar nu le amestecate, iar in ziua de legume, nu mananca vinete, intrucat nu ii este recomandata combinatia”, a povestit o apropiata de-a Elenei, conform WOWbiz.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ