CUM SĂ SLĂBEŞTI RAPID mâncând cât pofteşti: cu mic dejun bogat

| 17 aug, 09:57

Dieta cu mic dejun bogat si mese fixe presupune o schimbare a metabolismului care duce la topirea grasimii de pe corp, datorita unei rutine destul de usor de respectat. Mai mult, dieta cu mic dejun bogat si mese fixe te slabeste vazand cu ochii si totodata este minunata pentru persoanele care au un apetit bogat.

 

Regulile dietei cu mic dejun bogat si mese fixe sunt simple: In primul rand trebuie sa mananci micul dejun inainte de orice activitate a zile, cu exceptia spalatului pe dinti si pe fata, iar urmatoarele meste trebuie sa fie la ore fixe si sa fie compuse din aceleasi alimente, mereu.

Totodata, pentru ca aceasta dieta sa functioneze si sa reusesti sa slabesti pana la 3 kilograme in 7 zile, este necesar sa elimini din dieta alimentele bogate in zahar, sucurile de orice fel si painea alba. Totodata, dupa 5 zile de dieta, ai nevoie de doua zile de pauza, in care cele doua mese fixe formate din aceleasi alimente sa fie inlocuite cu orice alt tip de alimente, in afara de paine, alimente bogate in zahar si sucuri.

 

IATA MENIUL PENTRU DIETA CU MIC DEJUN BOGAT SI MESE FIXE, PE 5 ZILE:

 

LUNI

 

Mic Dejun: Omleta din 3 oua, cu branza degresata si ciuperci

Pranz: 200 de grame de piept de pui la gratar, stropit cu lamaie si un bol de salata verde cu ceapa verde si usturoi.

Cina: Pepene rosu, din belsug, cu doua felii de paine neagra, prajita.

Citeste AICI mai departe!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ