Cioloş: Ponta - un amic. Dragnea - serios şi de încredere. Kovesi - simpatică

| 24 dec, 10:51

Premierul Dacian Ciolos a descris, miercuri seara, tipul de relatii sau sentimente pe care le are fata de principalii actori politici ai momentului.

Invitat intr-o emisiune la Antena3, Ciolos a primit mai multe nume pe care a trbuit sa le prezinte pe scurt.

Klaus Iohannis - "Incredere reciproca", a raspuns Ciolos.

Casa Regala - "Regele e un simbol din mai multe puncte de vedere: singurul sef de stat din perioada celui De Al Doilea Razboi Mondial care este inca in viata, prin comportamentul demn pe care l-a avut toata viata".

Victor Ponta - "Un amic... Cu care am colaborat bine pe perioada in care am fost comisar european si as indrazni sa spun un amic".

Alina Gorghiu - "O personalitate pragmatica si practica".

Liviu Dragnea -"La fel as spune - un amic. Si cred eu ca pe discutiile pe care le avem pe programul de guvernare, putem vorbi si de o relatie de incredere. Mi se pare un om serios, cu care se poate discuta in mod serios".

Calin Popescu Tariceanu- "A fost premier al guvernului din care am facut parte, am pastrat o relatie amicala".

Laura Codruta Kovesi - "Am cunoscut-o mai mult in acea perioada scurta in care a fost la Bruxelles. Mie personal mi se pare o persoana pragmatica, aplicata, practica si chiar simpatica in discutii care merg dincolo de activitatea profesionala a unuia sau a altuia".

Eduard Hellvig - "E din Zalau, acelasi oras cu mine. In relatia cu el pastrez amintirile din copilarie. Ne-am reintalnit cand a fost europarlamentar la Bruxelles, a fost unul dintre europarlamentarii care se interesa de dosarele pe care le lucra".

Vasile Dancu -"Este un foate fin observator si din perspectiva competentelor profesionale pe care le are, dar si dincolo de ele. Cred ca trebuie sa ai innascut asa un simt... Asta e unul dintre principalele motive pentru care i-am propus sa faca parte din guvern, dincolo de relatia de amicitie care ne leaga in ultimii 4-5 ani".

Traian Basescu - "Am avut o experienta buna de lucru cu el in calitate de presedinte, este cel cu care impreuna ne-am batut pentru postul de comisar pentru Agricultura si am lucrat bine cu dumnealui, atat cat am avut interferente".

In ce priveste planurile sale de Sarbatori, avand in vedere ca anul acesta le va petrece in calitatea sa de premier, Ciolos a spus ca nu vrea decat sa aiba parte de liniste impreuna cu sotia sa.

"O sa ma retrag doar cu sotia pentru cateva momente de liniste, pentru ca a fost o perioada foarte agitata si ma astept sa fie la fel si cea care urmeaza", a spus premierul.

Cat despre cadouri, el a dezvaluit ca de ceva timp au renuntat in a-si darui lucruri materiale.

"Noi avem o intelegere, apropo de cadourile materiale, si o vom respecta si acum. Am renuntat de ceva vreme la cadouri materiale si ne oferim alt gen de cadouri", a conchis premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ