Ciucă, chestionat dacă se impune revocarea consiliul de administraţie al ANRE: Orice decizie se va discuta în coaliție

| 06 sep, 18:41

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, întrebat dacă se impune o şedinţă a coaliţiei pentru revocarea întregului Consiliu de Administraţie al ANRE, în condiţiile în care mandatul conducerii instituţiei expiră în octombrie, că o astfel de decizie va fi discutată în coaliţie.

 

„Orice decizie de acest fel se va discuta în coaliţie. Sunt măsuri pe care le stabilim împreună, în acord comun. Aşa cum am precizat de fiecare, dată ne dorim foarte mult să continuăm în această linie de stabilitate politică, pentru că e cea care ne asigură şi coerenţa guvernării şi coerenţa deciziilor şi măsurilor, aşa cum le-am implementat până în acest moment”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat marţi dacă se impune o întrunire a coaliţiei pentru a revoca CA al ANRE, cum a afirmat Rareş Bogdan.
Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat, vineri la Digi24, că va solicita, luni, în calitate de prim-vicepreşedinte al PNL, o întrunire de urgenţă a coaliţiei şi punerea pe ordinea de zi de săptămâna viitoare, de către Parlamentul României, a revocării întregului Consiliu de Conducere al ANRE.
Rares Bogdan a spus că atitudinea ANRE, în momentul acesta, este una care subminează statul român, loveşte în credibilitatea primului-ministru şi a coaliţiei de guvernământ şi necesită o reacţie rapidă atât din partea PNL cât şi a celor din PSD şi UDMR.
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi la Buzău, despre solicitarea europarlamentarului PNL Rareş Bogdan privind demiterea conducerii ANRE, că poate ar trebui să se vorbească şi cu colegii care nu au pensii speciale din Parlamentul României, faţă de cei din Parlamentul European, că în octombrie echipa de conducere a ANRE îşi termină mandatul şi i-a cerut acestuia să vină cu o propunere de specialist la ANRE.

 

Tag-uri: Nicolae Ciuca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ