Ciucă: ”Încrederea de care se bucură Armata, datorată celor care au cinstit şi onorează drapelul în teatrele de operații!”

| 31 mai, 18:41

Prestigiul României în rândul partenerilor internaţionali şi încrederea de care se bucură Armata în societatea românească sunt datorate celor care au cinstit şi onorează drapelul în teatrele de operaţii, în misiuni internaţionale şi în cele desfăşurate pe teritoriul naţional, a transmis premierul Nicolae Ciucă, marţi, într-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Rezervistului Militar.

"Am onoarea să îi salut astăzi pe rezerviştii militari, cei care au slujit ţara cu responsabilitate, profesionalism şi spirit de sacrificiu. Încrederea de care astăzi se bucură Armata în societatea românească şi prestigiul României în rândul partenerilor internaţionali sunt datorate celor care au cinstit şi onorează drapelul în teatrele de operaţii, în misiuni internaţionale şi în cele desfăşurate pe teritoriul naţional. Cariera de militar implică dedicare, spirit civic şi dorinţa puternică de a-ţi ajuta semenii, fie că eşti sau nu activ în serviciul public", afirmă Nicolae Ciucă.

Premierul subliniază că în această perioadă, în care mediul de securitate are nevoie de noi măsuri de protecţie, România dovedeşte că este un important furnizor de securitate în regiunea Mării Negre şi în cadrul euroatlantic.

"Creşterea capacităţii de apărare a cetăţenilor şi a ţării implică promovarea spiritului civic, a respectului faţă de valorile şi simbolurile naţionale şi educarea tinerei generaţii în acest sens. Asociaţiile militarilor rezervişti au legitimitatea morală, cunoştinţele şi experienţa pentru a fi parte activă la acest efort", punctează Ciucă.

În încheierea mesajului său, şeful Executivului le transmite mulţumiri tuturor celor care şi-au pus cariera în slujba României şi le adresează urări de sănătate şi viaţă lungă.

Tag-uri: Nicolae Ciuca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ