DOLIU în lumea artistică! Un cunoscut compozitor a murit

| 09 mar, 13:51

Compozitorul Marcel Dragomir a murit luni, la vârsta de 70 de ani, informează Mediafax. Marcel Dragomir este cunoscut pentru şlagăre ca "Un albastru infinit" şi "Să mori de dragoste rănită".

Compozitorul Marcel Dragomir s-a stins din viata, anuntul fiind facut de fiul sau pe Facebook. Dragomir este cunoscut in special pentru colaborarea sa cu Angela Similea, definitorii fiind piese precum "Un albastru infinit" si "Sa mori de dragoste ranita". Marcel Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuti compozitori romani, a debutat in 1972, cu piesa "N-astepta", interpretata de Aurelian Andreescu. Dragomir a lucrat cu nume mari din muzica usoara, cum ar fi Elena Carstea, Corina Chiriac, Mihaela Mihai sau Mihaela Runceanu.

Fiul sau, Rares Dragomir, a a facut anuntul pe reteaua de socializare Facebook.  Acesta si-a luat "La revedere" de la tatal sau printr-un mesaj emotionant. "Cu mare durere in inima si in suflet va anunt pe toti cei care l-ati cunoscut si i-ati iubit muzica, ca minunatul om cu suflet de aur, taticutul meu scump, familist pana in maduva oaselor, sot dedicat, tata si mare creator de muzica........A plecat la ceruri.....Acolo unde e "un albastru infinit. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, sa-ti lumineze calea si sa te vegheze taticul meu scump si iubit!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ