Conducerea Camerei Deputaților trimite o scrisoare Ministerului Public privind coloanele oficiale pentru demnitari

| 28 oct, 19:44

Conducerea Camerei Deputaților a decis, miercuri, să trimită o adresă către Ministerul Public pentru a vedea dacă există o anchetă în curs referitoare la coloanele oficiale pentru demnitari, transmite Agerpres.

Totodată, Comisia juridică din Camera Deputaților va trebui să stabilească dacă grupul parlamentar PND, care a semnat alături de PNL pentru înființarea unei comisii de anchetă privind sistemul de alocare a coloanelor oficiale pentru demnitari, se află în legalitate.

"Biroul permanent a decis să facă o adresă către Ministerul Public dacă există în acest moment o anchetă în curs referitoare la această temă și a doua din partea domnului secretar al Camerei Laurențiu Chirvăsuță — să se facă o adresă către Comisia juridică privind existența grupului parlamentar al PND, dacă dânșii sunt legal instituiți în Parlament. Ca să constitui o comisie de anchetă este necesar un număr de minimum 50 de parlamentari și contribuția a două grupuri parlamentare. Nu s-a luat decizia înființării unei astfel de comisii", a declarat secretarul Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, la finalul ședinței Biroului permanent.

Liderul deputaților liberali, Eugen Nicolăescu, a anunțat că PNL și grupul Național-Democrat au depus, miercuri, la Biroul permanent al Camerei Deputaților, o cerere de înființare a unei comisii de anchetă privind sistemul de alocare a coloanelor oficiale pentru demnitari.

Citește și: Gabriel Oprea, la Parchet în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină: În toată activitatea mea de ministru nu am încălcat legea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ