CONGRESUL NAŢIONAL AL PNL, stabilit pe 23 mai: va fi aprobat programul de guvernare al liberalilor

| 27 apr, 15:06

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat că liberalii se vor reuni pe 23 mai la Piteşti în cadrul Consiliului Naţional, unde va fi aprobată forma finală a programului de guvernare al acestui partid, dar se va discuta şi despre moţiunea de cenzură,potrivit Agerpres.

 

"Am decis convocarea Consiliului Naţional al PNL pentru data de 23 mai la Piteşti, ora 12,00. Pe lângă o analiză a situaţiei politice la zi, vom aproba forma finală a programului de guvernare. Au fost parcurse toate etapele, am discutat în comisiile de specialitate, în organizaţii, am discutat cu societatea civilă, cu partenerii sociali, sindicate, patronate şi suntem deja în faza în care urmează să îl aprobăm, aşa cum trebuie, în Consiliul Naţional", a declarat Blaga, luni, la finalul şedinţei Comisiei de unificare a PNL.

El a spus că în cadrul Consiliului Naţional vor fi aprobate modificările la statutul partidului care se referă la integritate, dar şi un calendar privind pregătirea şi organizarea alegerilor locale.

"Ar trebui să stabilim foarte clar criteriile şi să şi ştim exact când şi cum vor fi desemnaţi candidaţii, astfel încât iarna să ne prindă cu toate lucrurile rezolvate şi din acest punct de vedere", a adăugat Blaga, referindu-se la acest din urmă subiect.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, copreşedintele PNL a precizat că viitorul Consiliu Naţional este locul în care să fie stabilite "perioada, data, dacă se poate, şi temele unei astfel de iniţiative extrem de importante".

Întrebat care ar fi perioada în care va fi depusă moţiunea de cenzură, Vasile Blaga a răspuns că ar vedea acest demers "undeva în prima decadă a lunii iunie".

Totodată, el a mai precizat că în cadrul Consiliului vor fi adoptate opt regulamente de organizare: "cele ale organizaţiilor (...) interne, dar cel mai important, regulamentul de organizare judeţean".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ